Κυριακή, 29 Νοεμβρίου 2020
# M-NEWS:
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [Η Ναυτεμπορική]: Βουλή: Υψηλοί τόνοι από Γεωργιάδη-Σκουρλέτη-Βελόπουλο για την πανδημία
[Η Ναυτεμπορική]: Βουλή: Υψηλοί τόνοι από Γεωργιάδη-Σκουρλέτη-Βελόπουλο για την πανδημία

[Η Ναυτεμπορική]: Βουλή: Υψηλοί τόνοι από Γεωργιάδη-Σκουρλέτη-Βελόπουλο για την πανδημία

Η διαχείριση της κρίσης από την πανδημία του Covid19 βρέθηκε στο επίκεντρο αντιπαράθεσης μεταξύ του υπουργού Ανάπτυξης και Επενδύσεων και της αντιπολίτευσης, με αφορμή τη συζήτηση για τη κύρωση των συμφωνιών της Ελλάδας με τη Ρωσία και το Κουβέιτ για συνεργασία στο τομέα της τεχνολογίας, της καινοτομίας και της βιομηχανικής συνεργασίας.

Απαντώντας, ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων Άδωνις Γεωργιάδης, στις επικρίσεις της αντιπολίτευσης για αναποτελεσματικά μέτρα της κυβέρνησης που οδηγούν στην επιδείνωση τόσο της πανδημίας όσο και της οικονομίας, έκανε λόγο για μικροψυχία και μίζερη κριτική και τόνισε ότι η Ελλάδα έχει τις λιγότερες επιπτώσεις από την κρίση κι αυτό αναγνωρίζεται από όλες τις χώρες και τους διεθνείς οργανισμούς.

Παράλληλα, απέρριψε τις αιτιάσεις τόσο του προέδρου της Ελληνικής Λύσης, Κυριάκου Βελόπουλου, όσο και του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου του ΣΥΡΙΖΑ, Πάνου Σκουρλέτη, ότι δεν γίνονται δωρεάν τεστ για τον κορωνοϊό και δεν παίρνονται μέτρα στήριξης της οικονομίας. «Κάνουμε 10.000 δωρεάν τεστ την ημέρα εδώ και πολλούς μήνες. Πριν λίγες μέρες ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας έδωσε συγχαρητήρια στην Ελλάδα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση της πανδημίας. Τηρουμένων των αναλογιών, η Ελλάδα πηγαίνει καλύτερα σε σχέση με άλλες χώρες. Κι αυτό δεν πρέπει να είναι παράγοντας μιζέριας και μικροψυχίας» τόνισε ο κ. Γεωργιάδης και προσέθεσε: «Συνολικά μέχρι σήμερα δόθηκαν 11 δισ. ευρώ στην αγορά και μέχρι τέλος του έτους θα ξεπεράσουν τα 15 δισ. ευρώ.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!