Παρασκευή, 23 Οκτωβρίου 2020
# M-NEWS:
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [Η Ναυτεμπορική]: Βουλή: Έντονη αντιπαράθεση για ΛΑΡΚΟ, ΔΕΔΔΗΕ, ΔΕΠΑ και… Τσακαλώτο
[Η Ναυτεμπορική]: Βουλή: Έντονη αντιπαράθεση για ΛΑΡΚΟ, ΔΕΔΔΗΕ, ΔΕΠΑ και… Τσακαλώτο

[Η Ναυτεμπορική]: Βουλή: Έντονη αντιπαράθεση για ΛΑΡΚΟ, ΔΕΔΔΗΕ, ΔΕΠΑ και… Τσακαλώτο

Εν μέσω αντιπαραθέσεων συνεχίζεται και ολοκληρώνεται στη Βουλή, η συζήτηση του νομοσχεδίου για την απόσυρση των πλαστικών μιας χρήσης, στο οποίο έχει περιληφθεί η τροπολογία για τη διαδικασία πώλησης της ΛΑΡΚΟ και την επιτάχυνση των διαδικασιών ιδιωτικοποίησης του ΔΕΔΔΗΕ και της ΔΕΠΑ Υποδομών.

«Απαντούμε με έργα στην καταστροφολογία και την δημαγωγία σας. Και τα έργα της κυβέρνησης της ΝΔ θα είναι εδώ για να σας εκδικούνται κάθε μέρα», είπε ο υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας Κωστής Χατζηδάκης, απαντώντας, νωρίτερα, στο διαρκές «σφυροκόπημα» των κομμάτων της αντιπολίτευσης για απουσία πράσινης πολιτικής.

Οι ιδιωτικοποιήσεις

Ειδικά για τις τροπολογίες που αναφέρονται στις ιδιωτικοποιήσεις ΛΑΡΚΟ, ΔΕΠΑ, ΔΕΔΔΗΕ, ο Κωστής Χατζηδάκης όχι μόνο ξεκαθάρισε ότι οι ιδιωτικοποιήσεις «είναι σημαία της πολιτικής της ΝΔ», την οποία έχει ψηφίσει ο ελληνικός λαός, αλλά προέτρεψε τον ΣΥΡΙΖΑ να αποκτήσει πολιτική συνοχή, διότι ξέχασε τι έκανε εκείνος ως κυβέρνηση με τις ιδιωτικοποιήσεις στον τομέα της ενέργειας. Κάλεσε επίσης τον ΣΥΡΙΖΑ «να θυμηθεί τις διαβεβαιώσεις που έδινε εγγράφως ο Ευκλείδης Τσακαλώτος για την ιδιωτικοποίηση της ΛΑΡΚΟ, στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή, όταν διαβεβαίωνε ότι η Ελληνική Δημοκρατία είναι έτοιμη να εξετάσει την πώληση της εταιρείας στο πλαίσιο μιας διαφανούς και ανοιχτής διαγωνιστικής διαδικασίας».

Η ΔΕΠΑ

«Με συγχωρείτε, ορισμένοι παριστάνουν ότι εκπλήσσονται, όπως το χρυσόψαρο που εκπλήσσεται στη γυάλα του, κάθε τρεις και λίγο.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!