Δευτέρα, 26 Οκτωβρίου 2020
# M-NEWS:
Home | ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ - ΕΠΙΣΤΗΜΗ | [Η Ναυτεμπορική]: Viber for Dekstop: Η πλήρης έκδοση του Viber, σχεδιασμένη για τον υπολογιστή
[Η Ναυτεμπορική]: Viber for Dekstop: Η πλήρης έκδοση του Viber, σχεδιασμένη για τον υπολογιστή

[Η Ναυτεμπορική]: Viber for Dekstop: Η πλήρης έκδοση του Viber, σχεδιασμένη για τον υπολογιστή

Στο σημερινό κόσμο με τους τόσο γρήγορους ρυθμούς, συχνά χρησιμοποιούμε πολλές συσκευές ταυτόχρονα, αφήνοντας το κινητό για τον υπολογιστή και μετά για το τάμπλετ, κάθε λίγο. Η πανδημία του COVID-19 επιτάχυνε ακόμη περισσότερο την ψηφιακή μεταμόρφωση του τρόπου που δουλεύουμε, σπουδάζουμε, επικοινωνούμε ή διασκεδάζουμε.
Το να μπορεί κανείς να επικοινωνεί online έχει γίνει βασική ανάγκη. Οι πλατφόρμες που μας επιτρέπουν να βρίσκουμε εύκολα τις επαφές μας, να στέλνουμε γραπτά μηνύματα, να γράφουμε ηχητικά ή βιντεομηνύματα, να κάνουμε κλήσεις και βιντεοκλήσεις, να στέλνουμε σημαντικά αρχεία και πολλά άλλα απέκτησαν ακόμη μεγαλύτερη σημασία. Και για να μπορούμε να συντονίζουμε όλη αυτήν την επικοινωνία, όλοι μας ενδιαφερόμαστε για το συγχρονισμό της αγαπημένης μας εφαρμογής επικοινωνίας σε όλες τις πλατφόρμες που τη χρησιμοποιούμε, για εύκολη μεταφορά αρχείων, και για να μη χάνεται κανένα μήνυμα ή κλήση όταν μεταφερόμαστε από τη μία συσκευή στην άλλη μέσα σε κλάσματα δευτερολέπτου.
Η Rakuten Viber έχει προσαρμόσει τη χρήση σε όλες τις συσκευές, είτε μιλάμε για κινητά, υπολογιστές ή τάμπλετ. Το Viber είναι πραγματικά μια multi-platform εφαρμογή.
Το Viber for Desktop είναι μια πλήρης έκδοση του Viber, σχεδιασμένη για τον υπολογιστή σας. Πρόκειται για ένα εργαλείο που επιτρέπει την διατήρηση απρόσκοπτης επικοινωνίας, χωρίς την ανάγκη να περνάτε από τη μία συσκευή στην άλλη.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!