Σάββατο, 8 Αυγούστου 2020
# M-NEWS:
Home | ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ - ΕΠΙΣΤΗΜΗ | [Η Ναυτεμπορική]: Viber: Τα αυτοκαταστρεφόμενα μηνύματα διαθέσιμα και στην Ελλάδα
[Η Ναυτεμπορική]: Viber: Τα αυτοκαταστρεφόμενα μηνύματα διαθέσιμα και στην Ελλάδα

[Η Ναυτεμπορική]: Viber: Τα αυτοκαταστρεφόμενα μηνύματα διαθέσιμα και στην Ελλάδα

Η Rakuten Viber παρουσίασε τα «αυτοκαταστρεφόμενα μηνύματα», που είναι πλέον διαθέσιμα σε όλες τις προσωπικές συνομιλίες.

Μέχρι σήμερα ήταν μια λειτουργία που έβρισκε κανείς στις μυστικές συνομιλίες, αλλά πλέον όλοι οι χρήστες θα μπορούν να βάζουν χρονοδιακόπτη για δευτερόλεπτα, λεπτά, ώρες ή ακόμη και ημέρες, όταν στέλνουν κάποιο κείμενο, φωτογραφία, βίντεο ή οποιοδήποτε άλλο τύπο αρχείου. Η αντίστροφη μέτρηση μέχρι την διαγραφή του περιεχομένου ξεκινά αυτόματα από τη στιγμή που ο παραλήπτης δει το απεσταλμένο μήνυμα.

Για να στείλει ένα αυτοκαταστρεφόμενο μήνυμα, ο χρήστης πρέπει:

- Να πατήσει στο εικονίδιο του ρολογιού, στο κάτω μέρος της συνομιλίας, και να επιλέξει το χρόνο μέχρι τη διαγραφή του μηνύματος.

- Να πληκτρολογήσει και να στείλει το μήνυμα στον παραλήπτη.

Σε μια σειρά από καινοτομίες όσον αφορά τις εφαρμογές μηνυμάτων, το Viber πρώτο παρουσίασε την επιλογή «διαγραφή μηνύματος» το 2015, έφερε την κρυπτογράφηση end-to-end το 2016 σε κάθε συνομιλία και τις κρυφές και μυστικές συνομιλίες το 2017. Η νέα λειτουργία με τα αυτοκαταστρεφόμενα μηνύματα σε όλες τις συνομιλίες περιέχει και ειδοποίηση λήψης screenshot από τον παραλήπτη.

«» είπε ο Ofir Eyal, COO της Rakuten Viber.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!