Πέμπτη, 6 Μαΐου 2021
# M-NEWS:
Home | ΚΟΣΜΟΣ | [Η Ναυτεμπορική]: Ο. Βεράν: Υπέρ της χαλάρωσης των μέτρων όπου το επιτρέπουν τα δεδομένα
[Η Ναυτεμπορική]: Ο. Βεράν: Υπέρ της χαλάρωσης των μέτρων όπου το επιτρέπουν τα δεδομένα

[Η Ναυτεμπορική]: Ο. Βεράν: Υπέρ της χαλάρωσης των μέτρων όπου το επιτρέπουν τα δεδομένα

Ο Γάλλος υπουργός Υγείας, Ολιβιέ Βεράν, θα τασσόταν υπέρ της σταδιακής χαλάρωσης των απαγορεύσεων ανά περιοχή, εφόσον το επιτρέπουν τα δεδομένα της COVID-19, είπε στην τοπική εφημερίδα Le Telegramme σε συνέντευξη που δημοσιεύθηκε την Τρίτη.

Ο κ. Βεράν πρόσθεσε ότι ενώ υπήρχαν ενδείξεις ότι η τελευταία κορύφωση του COVID-19 στη Γαλλία άρχισε να υποχωρεί λίγο, ο ιός εξακολουθεί να κυκλοφορεί σε υψηλό επίπεδο.

Το υπουργείο Υγείας ανακοίνωσε τη Δευτέρα ότι 5.970 άτομα βρίσκονταν σε μονάδες εντατικής θεραπείας με COVID-19, από 5.893 την προηγούμενη ημέρα, σε ένδειξη ότι τα νοσοκομεία παραμένουν υπό πίεση.

Η Γαλλία ανέφερε επίσης 449 νέους θανάτους COVID-19 σε νοσοκομεία, από 140 την Κυριακή, αυξάνοντας τον αριθμό των 101.183 από την έναρξη της πανδημίας.

Η κυβέρνηση του Προέδρου Μακρόν ελπίζει ότι η επιτάχυνση της εκστρατείας εμβολιασμού της, σε συνδυασμό με το εθνικό απαγορευτικό ενός μηνός που ισχύει από τα τέλη Μαρτίου, θα την βοηθήσει να ανακτήσει τον έλεγχο της τελευταίας έξαρσης του ιού.

Η κυβέρνηση εξετάζει το ενδεχόμενο να χαλαρώσει το κλείδωμα τον Μάιο, υπό την προϋπόθεση ότι η κατάσταση COVID θα έχει βελτιωθεί αρκετά για να ανοίξει ξανά ορισμένες επιχειρήσεις και δραστηριότητες.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!