Κυριακή, 17 Ιανουαρίου 2021
# M-NEWS:
Home | ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΑΓΟΡΕΣ | [Η Ναυτεμπορική]: ΒΕΠ: Αύριο το φόρουμ δικτύωσης γυναικών επιχειρηματιών από Ελλάδα, Ισπανία, Τουρκία
[Η Ναυτεμπορική]: ΒΕΠ: Αύριο το φόρουμ δικτύωσης γυναικών επιχειρηματιών από Ελλάδα, Ισπανία, Τουρκία

[Η Ναυτεμπορική]: ΒΕΠ: Αύριο το φόρουμ δικτύωσης γυναικών επιχειρηματιών από Ελλάδα, Ισπανία, Τουρκία

Κυβερνητικά στελέχη, εκπρόσωποι κομμάτων, ευρωβουλευτές, βουλευτές αλλά και διακεκριμένες προσωπικότητες συμμετέχουν στις εργασίες του «Euro-FEM Business Angels Forum», το οποίο διοργανώνεται μέσω τηλεδιασκέψεως από το ΒΕΠ την Παρασκευή 15 Ιανουαρίου 2021 από τις 10:00 το πρωί έως τις έξι το απόγευμα.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του του Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Πειραιώς, ο θεσμός αποσκοπεί στη δικτύωση μεταξύ γυναικών επιχειρηματιών από την Ελλάδα, την Ισπανία και την Τουρκία.

Τις εργασίες του «Euro-FEM Business Angels Forum» θα χαιρετίσουν ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων κ. Άδωνις Γεωργιάδης, ο αναπληρωτής υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων κ. Νικόλαος Παπαθανάσης, ο γενικός γραμματέας Έρευνας & Καινοτομίας κ. Αθανάσιος Κυριαζής και η βουλευτής Α’ Αθηνών κ. Όλγα Κεφαλογιάννη, η οποία αποτελεί και επίτιμο μέλος στο I.C.C. Women Hellas (Hellas International Chamber of Commerce Women).

Την Αξιωματική Αντιπολίτευση θα εκπροσωπήσει ο αναπληρωτής Τομεάρχης Ανάπτυξης & Επενδύσεων του ΣΥΡΙΖΑ κ. Χάρης Μαμουλάκης ενώ από το Κίνημα Αλλαγής θα συμμετέχει η ευρωβουλευτής κ. Εύα Καϊλή, η οποία είναι πρόεδρος της Επιτροπής για το Μέλλον της Επιστήμης και Τεχνολογίας του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου. Μετά τους χαιρετισμούς των πολιτικών έχει προγραμματισθεί παρουσίαση των εταίρων αλλά και των δράσεων του «EuroFem Project».

Στη δεύτερη ενότητα του φόρουμ, ο υφυπουργός Ανάπτυξης & Επενδύσεων κ. Χρίστος Δήμας θα παρουσιάσει το Ελληνικό Οικοσύστημα Νεοφυών Επιχειρήσεων «Elevate Greece», ενώ ο υφυπουργός Ανάπτυξης & Επενδύσεων κ. Ιωάννης Τσακίρης θα ενημερώσει τους συνέδρους σχετικώς με το Ταμείο Συνεπενδύσεων με Επιχειρηματικούς Αγγέλους (Business Angels co-investment fund).

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!