Κυριακή, 1 Αυγούστου 2021
# M-NEWS:
Home | ΚΟΣΜΟΣ | [Η Ναυτεμπορική]: Βέλγιο: Ανησυχία για τον εμβολιασμό του υγειονομικού προσωπικού
[Η Ναυτεμπορική]: Βέλγιο: Ανησυχία για τον εμβολιασμό του υγειονομικού προσωπικού

[Η Ναυτεμπορική]: Βέλγιο: Ανησυχία για τον εμβολιασμό του υγειονομικού προσωπικού

Κάτω από το 60% είναι το ποσοστό των εμβολιασμένων μεταξύ των εργαζομένων στον τομέα της υγείας στη γαλλόφωνη πλευρά του Βελγίου, επισημαίνει σε σημερινό πρωτοσέλιδο δημοσίευμα η γαλλόφωνη εφημερίδα «Le Soir», με τίτλο: «Ανησυχία σχετικά με τον εμβολιασμό του υγειονομικού προσωπικού».

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, στο Βέλγιο αυξάνονται οι φωνές των πολιτικών και των επιστημόνων για υποχρεωτικό εμβολιασμό των εργαζομένων στον τομέα της υγείας.

Επισημαίνεται ότι στη βελγική πρωτεύουσα το 57% του προσωπικού υγειονομικής περίθαλψης (εργαζόμενοι σε γηροκομεία και ιδρύματα φροντίδας και όχι νοσοκομεία) έχει λάβει τουλάχιστον μία δόση εμβολίου, ενώ ο στόχος είναι να εμβολιαστεί πλήρως τουλάχιστον το 70%.

Επισημαίνεται, τέλος, ότι σύμφωνα με μελέτη του Επιστημονικού Ινστιτούτου Δημόσιας Υγείας του Βελγίου (Sciensano), η οποία θα δημοσιευθεί την επόμενη εβδομάδα, επιβεβαιώνεται ότι ο εμβολιασμός του προσωπικού υγειονομικής περίθαλψης είναι πολύ χαμηλός σε σύγκριση με τις προσδοκίες, ιδίως στις Βρυξέλλες.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!