Σάββατο, 31 Ιουλίου 2021
# M-NEWS:
Home | ΑΘΛΗΤΙΚΑ | [Η Ναυτεμπορική]: H UEFA ρισκάρει να δώσει αποζημίωση στους «ανάρτες»
[Η Ναυτεμπορική]: H UEFA ρισκάρει να δώσει αποζημίωση στους «ανάρτες»

[Η Ναυτεμπορική]: H UEFA ρισκάρει να δώσει αποζημίωση στους «ανάρτες»

Η σύγκρουση μεταξύ της UEFA και της European Super League συνεχίζεται, με την τελευταία να υπερηφανεύεται για την υποστήριξη του ισπανικού δικαστικού συστήματος.

Όπως ανέφερε η Daily Mail, η UEFA ίσως χρειαστεί να αποζημιώσει τους τρεις συλλόγους που εξακολουθούν να αποτελούν μέρος του έργου (Βαρκελώνη, Γιουβέντους και Ρεάλ Μαδρίτης) με «δεκάδες εκατομμύρια ευρώ», εάν προσπαθήσει να τους αποκλείσει από το Champions League.

Ο Ρουίθ ντα Λάρα, δικαστής του 17ου Εμπορικού Δικαστηρίου της Μαδρίτης, δήλωσε ότι σε περίπτωση απόπειρας αποκλεισμού, η UEFA θα πρέπει να πληρώσει στους συλλόγους το 20% του συνολικού ποσού των ζημιών που θα υποστούν ως αποτέλεσμα του να μη συμμετέχουν στην κορυφαία ηπειρωτική διοργάνωση σε επίπεδο συλλόγων.

Εάν αποδειχθούν αληθινές οι εκτιμήσεις και λαμβάνοντας υπόψη τα έσοδα της σεζόν 2019-20, σε περίπτωση αποκλεισμού των συλλόγων, η UEFA θα πρέπει να πληρώσει συνολικά πάνω από 50 εκατομμύρια ευρώ και συγκεκριμένα, 20 εκατομμύρια ευρώ στην Μπαρτσελόνα, 16,8 εκ. στη Γιουβέντους και 16,1 εκ. στη Ρεάλ Μαδρίτης.

Ωστόσο, αυτές είναι εκτιμήσεις βάσει της σεζόν 2019-20, οι οποίες θα πρέπει να αναθεωρηθούν με βάση τα αποτελέσματα που επιτεύχθηκαν την τελευταία ποδοσφαιρική σεζόν ή – ακόμη και αν δεν είναι γνωστή αυτή τη στιγμή – βάσει διαφορετικού υπολογισμού.

Ο δικαστής διέταξε επίσης την Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία να , καθώς και .

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!