Πέμπτη, 28 Οκτωβρίου 2021
# M-NEWS:
Home | ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ - ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ | [Η Ναυτεμπορική]: Τζεφ Μπρίτζες: «Ο κορωνοϊός είναι χειρότερος από τον καρκίνο»
[Η Ναυτεμπορική]: Τζεφ Μπρίτζες: «Ο κορωνοϊός είναι χειρότερος από τον καρκίνο»

[Η Ναυτεμπορική]: Τζεφ Μπρίτζες: «Ο κορωνοϊός είναι χειρότερος από τον καρκίνο»

Ο Τζεφ Μπρίτζες έδωσε πρόσφατα μια διπλή μάχη. Όσο έκανε χημειοθεραπεία για τον καρκίνο από τον οποίο πάσχει, ασθένησε με κορωνοϊό.

Ο ίδιος αποφάσισε να περιγράψει την εμπειρία του, λέγοντας ότι νιώθει πολύ καλύτερα, αν και ο κορωνοϊός έκανε τον καρκίνο «να μοιάζει με παιχνιδάκι».

«Ο καρκίνος μου βρίσκεται σε ύφεση, η αρχική μάζα 9×12 έχει συρρικνωθεί στο μέγεθος μιας μικρής μπίλιας», έγραψε ο ηθοποιός στην προσωπική ιστοσελίδα του. Ο 71χρονος ηθοποιός είχε ανακοινώσει, τον περασμένο Οκτώβριο, ότι διαγνώστηκε με λέμφωμα. Είπε, τότε, ότι η πρόγνωσή του ήταν «καλή» και ξεκινούσε θεραπεία.

Τώρα επανήλθε, λέγοντας: «ο κορωνοϊός που πέρασε ήταν δύσκολος. Μου έδωσε μια αρκετά δυνατή κλωτσιά, αλλά είμαι διπλά εμβολιασμένος και νιώθω πολύ καλύτερα». Και συμπλήρωσε ότι πρέπει να ευχαριστήσει το εμβόλιο για τη «γρήγορη ανάρρωσή του».

Ο Τζεφ Μπρίτζες κόλλησε κορωνοϊό όσο έκανε χημειοθεραπείες και το ανοσοποιητικό του ήταν σε χαμηλά επίπεδα. Και η σύζυγός του κόλλησε και νοσηλεύτηκε για 5 ημέρες, ενώ εκείνος παρέμεινε στο νοσοκομείο για 5 εβδομάδες. «Ο λόγος που βρέθηκα τόσον καιρό εκεί, είναι επειδή το ανοσοποιητικό μου σύστημα έχει δεχτεί πολλή χημειοθεραπεία» έγραψε και συνέχισε: «Η εμπειρία μου με τον κορωνοϊό κάνει τον καρκίνο μου να μοιάζει με παιχνιδάκι».

Ο Μπρίτζες έγραψε ότι είχε «στιγμές τρομερού πόνου» στις οποίες ούρλιαζε «όλη τη νύχτα», νιώθοντας ότι «πλησίαζε τον θάνατο». «Αυτή η εμπειρία μου με την θνητότητα, μου έφερε ένα πραγματικό δώρο, η ζωή είναι σύντομη και όμορφη.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!