Τετάρτη, 21 Απριλίου 2021
# M-NEWS:
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [Η Ναυτεμπορική]: Δ. Τζανακόπουλος: Παλινωδίες με το άνοιγμα των καταστημάτων σε Θεσσαλονίκη- Αχαΐα-Κοζάνη
[Η Ναυτεμπορική]: Δ. Τζανακόπουλος: Παλινωδίες με το άνοιγμα των καταστημάτων σε Θεσσαλονίκη- Αχαΐα-Κοζάνη

[Η Ναυτεμπορική]: Δ. Τζανακόπουλος: Παλινωδίες με το άνοιγμα των καταστημάτων σε Θεσσαλονίκη- Αχαΐα-Κοζάνη

Για «κυβέρνηση σε πανικό» όσον αφορά τη διαχείριση της πανδημίας και τις παλινωδίες με το άνοιγμα των καταστημάτων σε Θεσσαλονίκη, Αχαΐα και Κοζάνη, έκανε λόγο σε συνέντευξή του, ο γραμματέας της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, Δημήτρης Τζανακόπουλος.

Ο κ. Τζανακόπουλος, μιλώντας στο «OPEN», σημείωσε ότι «Η ΝΔ αυτή τη στιγμή δυσκολεύεται πολύ να δικαιολογήσει συγκεκριμένες αντιφάσεις στη διαχείριση της πανδημίας», τονίζοντας ότι «Αυτό το οποίο οι έμποροι αδυνατούν να κατανοήσουν είναι γιατί η κυβέρνηση έσπευσε να προεξοφλήσει ένα άνοιγμα των καταστημάτων, να δημιουργήσει ένα χώρο για ελπίδα, ενώ γνώριζε ότι αυτό ήταν υπό την αίρεση των εισηγήσεων των λοιμωξιολόγων».

«Η κίνηση της κυβέρνησης να προεξοφλήσει το άνοιγμα των μαγαζιών και στη συνέχεια να το πάρει πίσω άρον-άρον είναι δείγμα ενός πολιτικού πανικού και δείχνει ότι η κυβέρνηση επιχειρεί κάθε φορά να διαχειριστεί την πανδημία με βάση το πολιτικό κόστος», υπογράμμισε. «Για αυτόν το λόγο έχει αποτύχει δραματικά», πρόσθεσε ο γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία.

«Αυτή τη στιγμή έχουμε περίπου 150 ανθρώπους που περιμένουν να νοσηλευτούν σε ΜΕΘ ή είναι διασωληνωμένοι πρόχειρα εκτός ΜΕΘ. Το ΕΣΥ έχει “πέσει στα γόνατα” γιατί η κυβέρνηση της ΝΔ επί ένα χρόνο αρνήθηκε να το ενισχύσει εξαιτίας των ιδεοληπτικών εμμονών της απέναντι στη δημόσια υγεία», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Δημήτρης Τζανακόπουλος.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!