Δευτέρα, 2 Αυγούστου 2021
# M-NEWS:
Home | ΑΘΛΗΤΙΚΑ | [Η Ναυτεμπορική]: Τόκιο 2020: Καθημερινά πια τα κρούσματα που σχετίζονται με τους Αγώνες
[Η Ναυτεμπορική]: Τόκιο 2020: Καθημερινά πια τα κρούσματα που σχετίζονται με τους Αγώνες

[Η Ναυτεμπορική]: Τόκιο 2020: Καθημερινά πια τα κρούσματα που σχετίζονται με τους Αγώνες

Η Covid-19 συνεχίζει να δημιουργεί προβλήματα στην Ιαπωνία, εν αναμονή της έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων στο Τόκιο, στις 23 Ιουλίου.

Σήμερα η οργανωτική επιτροπή των Αγώνων ανακοίνωσε ότι ένας αθλητής που βρίσκεται ήδη στην Ιαπωνία, του οποίου η εθνικότητα δεν έχει καθοριστεί, βρέθηκε θετικός σε ένα τεστ, όπως και πέντε εργαζόμενοι των εγκαταστάσεων που θα φιλοξενήσουν τους Αγώνες.

Όλα αυτά μετά τη θετικότητα οκτώ υπαλλήλων του ξενοδοχείου στο Χαμαμάστου, δυτικά του Τόκιο, όπου έχει αποσυρθεί η Εθνική ομάδα τζούντο της Βραζιλίας, κι εκείνη ενός μέλους από το επιτελείο της ρωσικής αποστολής ράγκμπι επιλογή.

Μάλιστα, ο τελευταίος εισήχθη σε νοσοκομείο λόγω της κατάστασής του. Η ρωσική ομάδα έφτασε στην Ιαπωνία το περασμένο Σάββατο, 10 Ιουλίου και τώρα ολόκληρο το ρωσικό γκρουπ έχει τοποθετηθεί σε απομόνωση.

Όλα αυτά τα πρόσωπα θα μείνουν σε απομόνωση για δύο εβδομάδες, σε περίπτωση θετικότητας στα νέα τεστ που θα υποβληθούν.

Εν τω μεταξύ, οι τοπικές αρχές απορρίπτουν τις επικρίσεις (μεγάλο μέρος του πληθυσμού εξακολουθεί να διάκειται εχθρικά στη διοργάνωση των Αγώνων) επισημαίνοντας ότι οι θετικές περιπτώσεις στην Covid-19 είναι λίγες, αν ληφθεί υπόψη ότι οκτώ χιλιάδες άτομα από το εξωτερικό έχουν ήδη φτάσει στην ιαπωνική πρωτεύουσα και στους γειτονικούς νομούς.

Εν τω μεταξύ, χθες στο Τόκιο υπήρξαν συνολικά 1.149 θετικά περιστατικά, αριθμός-ρεκόρ από τον περασμένο Ιανουάριο.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!