Παρασκευή, 6 Αυγούστου 2021
# M-NEWS:
Home | ΑΘΛΗΤΙΚΑ | [Η Ναυτεμπορική]: Τόκιο 2020: Η εθνική στίβου αναχωρεί αύριο για την Ιαπωνία
[Η Ναυτεμπορική]: Τόκιο 2020: Η εθνική στίβου αναχωρεί αύριο για την Ιαπωνία

[Η Ναυτεμπορική]: Τόκιο 2020: Η εθνική στίβου αναχωρεί αύριο για την Ιαπωνία

Με τελικό προορισμό την ιαπωνική πόλη Μισάτο αναχωρεί αύριο το μεγαλύτερο μέρος της ελληνικής Ολυμπιακής ομάδας στίβου, με πρώτη στάση το προπονητικό κέντρο της πόλης κι έπειτα το Ολυμπιακό χωριό του Τόκιο.

Η ομάδα θα μείνει στο προπονητικό κέντρο του Μισάτο, όπου θα κάνει δεκαήμερη προετοιμασία και παράλληλα θα έχει την ευκαιρία να προσαρμοστεί στη διαφορά ώρας και τις δύσκολες καιρικές συνθήκες της Ιαπωνίας.

Τα περισσότερα μέλη της αποστολής θα μπουν στο Ολυμπιακό χωριό στις 26 Ιουλίου, ενώ την 1η Αυγούστου θα αναχωρήσει για το Σαπόρο η ομάδα των βαδιστών, αφού εκεί θα διεξαχθούν τα αγωνίσματα του βάδην και του Μαραθωνίου.

Τα μέλη των αποστολών που θα βρεθούν στο Τόκιο θα κληθούν να ακολουθήσουν πολύ αυστηρόα υγειονομικά πρωτόκολλα, να εναρμονιστούν με τα μέτρα κατά της covid-19 και να περιορίσουν στο ελάχιστο τις μετακινήσεις τους.

Άλλωστε κάθε αθλητής και αθλήτρια είναι υποχρεωμένος να φύγει από το Ολυμπιακό Χωριό μέχρι δύο ημέρες μετά τον τελικό του αγωνίσματός του.

Η αποστολή αναχωρεί αύριο σε δύο γκρουπ. Το πρώτο στις 06:00 το πρωί, στο οποίο θα είναι οι Παπαχρήστου, Δουβαλίδης, Τεντόγλου, Τσιάμης, Τσινοπούλου, Βασιλείου, Αναγνωστοπούλου, Αναστασάκης, Φιλτισάκου, Ντρισμπιώτη, Παπαμιχαήλ, Σκαρβέλη, Σπανουδάκη και Φραντζεσκάκης.

Το απόγευμα της αυριανής ημέρας, στις 19:35 αναχωρούν οι Κώστας Φιλιππίδης, Ελένη Πόλακ και Εμμανουήλ Καραλής.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!