Πέμπτη, 5 Αυγούστου 2021
# M-NEWS:
Home | ΑΘΛΗΤΙΚΑ | [Η Ναυτεμπορική]: Τόκιο 2020: Απογοητευμένοι από το «αλαλούμ» οι Ιάπωνες χορηγοί
[Η Ναυτεμπορική]: Τόκιο 2020: Απογοητευμένοι από το «αλαλούμ» οι Ιάπωνες χορηγοί

[Η Ναυτεμπορική]: Τόκιο 2020: Απογοητευμένοι από το «αλαλούμ» οι Ιάπωνες χορηγοί

Οι χορηγοί των Ολυμπιακών Αγώνων του Τόκιο ακυρώνουν ή περιορίζουν τα περίπτερα και τις διαφημιστικές εκδηλώσεις που συνδέονται με τη διοργάνωση, απογοητευμένοι από τις αποφάσεις «της τελευταίας στιγμής» από τους διοργανωτές και μια καθυστέρηση σχετικά με το εάν θα επιτρέπονται οι θεατές, ανέφεραν πηγές στο Reuters.

Οι κινήσεις περισσότερων από δώδεκα εταιρειών, συμπεριλαμβανομένων των Canon, Tokio Marine & Nichido Fire Insurance, Ajinomoto, υπογραμμίζουν την ευαίσθητη κατάσταση για τους χορηγούς, οι οποίοι έχουν δεσμευτεί για μία διοργάνωση που έχει πληγεί από την πανδημία COVID-19 και τις δημόσιες αντιδράσεις.

Περίπου 60 ιαπωνικές εταιρείες πλήρωσαν ποσό ρεκόρ άνω των τριών δισεκατομμυρίων δολαρίων για τα δικαιώματα χορηγίας και στην συνέχεια άλλα 200 εκατομμύρια δολάρια για να επεκτείνουν τις συμβάσεις τους μετά την αναβολή των Αγώνων, πέρυσι, λόγω της πανδημίας. Σε αντίθεση με τους παγκόσμιους συνεργάτες, που έχουν πολυετείς συμφωνίες, οι εγχώριοι χορηγοί συμμετέχουν μόνο στους αγώνες του Τόκιο.

Και είναι απογοητευμένοι από αυτό, καθώς μια από τις πηγές περιέγραψε ως «αυτοσχέδιες» τις αποφάσεις των διοργανωτών, ιδίως για την καθυστέρηση αρκετών μηνών της απόφασης ως προς το εάν θα επιτραπεί η παρουσία θεατών.

Οι διοργανωτές έχουν απαγορεύσει τους θεατές από το εξωτερικό και σχεδιάζουν ανώτατο όριο για τους εγχώριους θεατές στο 50% της χωρητικότητας ή έως και 10.000 άτομα, εάν δεν απαγορευθεί και η προσέλευση των Ιαπώνων.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!