Τρίτη, 2 Ιουνίου 2020
# M-NEWS:
Home | ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΑΓΟΡΕΣ | [Η Ναυτεμπορική]: To Bitcoin “εμβολιασμένο” έναντι του κορωνοϊού- Έσπασε το φράγμα των 10.000 δολαρίων
[Η Ναυτεμπορική]: To Bitcoin “εμβολιασμένο” έναντι του κορωνοϊού- Έσπασε το φράγμα των 10.000 δολαρίων

[Η Ναυτεμπορική]: To Bitcoin “εμβολιασμένο” έναντι του κορωνοϊού- Έσπασε το φράγμα των 10.000 δολαρίων

To δημοφιλέστερο κρυπτονόμισμα στον πλανήτη έσπασε και πάλι το φράγμα των 10.000 δολαρίων με τους αναλυτές να προσπαθούν να εξηγήσουν τι τροφοδοτεί το ράλι ενός ενεργητικού που θεωρείται από τους περισσότερους υψηλού ρίσκου.

Το Bitcoin είδε την αξία του το πρωί της Παρσκευής να ενισχύεται έως και 2,,7% στα 10.070 δολάρια στην αγορά της Ασίας. Είχε να φτάσει σε αυτό το επίπεδο από τις 24 Φεβρουαρίου. Στη συνέχεια ειχε ακολουθήσει μεγάλη πτώση.

Ωστόσο από τα μέσα Μαρτίου είδε και πάλι την τιμή του να διπλασιάζεται, μαζί με τις διεθνείς μετοχές, που ανέκαμψαν το ίδιο περίπου διάστημα, κόντρα στις ζοφερές εκτιμήσεις για τη βαθύτερη ύφεση από τη δεκαετία του 1930 και για βουτιά στην κατανάλωση και τα εταιρικά κέρδη.

Να θυμίσουμε ότι το Bitcoin είδε την τιμή του να προσεγγίζει τα 20.000 δολάρια τον Δεκέμβριο του 2017 και στη συνέχεια βρέθηκε σε έναν κατήφορο διαρκείας. Οι έντονες διακυμάνσεις στην αξία του θεωρούνται σχεδόν «κανονικότητα».

naftemporiki.gr

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!