Πέμπτη, 24 Σεπτεμβρίου 2020
# M-NEWS:
Home | ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΑΓΟΡΕΣ | [Η Ναυτεμπορική]: TikTok: Η Oracle ο μνηστήρας για την απόκτηση της δημοφιλούς εφαρμογής στις ΗΠΑ
[Η Ναυτεμπορική]: TikTok: Η Oracle ο μνηστήρας για την απόκτηση της δημοφιλούς εφαρμογής στις ΗΠΑ

[Η Ναυτεμπορική]: TikTok: Η Oracle ο μνηστήρας για την απόκτηση της δημοφιλούς εφαρμογής στις ΗΠΑ

Την εταιρεία υπηρεσιών αποθήκευσης δεδομένων στο διαδίκτυο (cloud) Oracle, επέλεξε η κινεζική Bytedance ιδιοκτήτρια της εφαρμογής βίντεο TikTok, για να αποκτήσει τις επιχειρήσεις της εφαρμογής στις ΗΠΑ.

Η κίνηση αυτή έρχεται κατόπιν εντολής του Αμερικανού προέδρου Ντόναλντ Τραμπ, το TikTok να έχει μεταβιβασθεί σε κάποια αμερικανική εταιρεία έως τις 20 Σεπτεμβρίου, ειδάλλως θα απαγόρευε τη χρήση του στις ΗΠΑ.

Η επιλογή της Oracle ήταν μία μεγάλη νίκη απέναντι στον τεχνολογικό κολοσσό Microsoft, που ήταν η πρώτη εταιρεία η οποία έδειξε πρώτη έντονο ενδιαφέρον για την απόκτηση της δημοφιλούς εφαρμογής.

Την απόφαση της Bytedance, επιβεβαίωσε με ανακοίνωσή της η ίδια η Microsoft τα ξημερώματα, δηλώνοντας ότι η κινεζική εταιρεία δεν την επέλεξε για την πώληση των περιουσιακών της στοιχείων στις ΗΠΑ.

Επί του παρόντος λεπτομέρειες αναφορικά με την αξία της συμφωνίας δεν έχουν δει ακόμη το φως της δημοσιότητας, κάτι που αναμένεται κατά τη διάρκεια της ημέρας.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!