Κυριακή, 19 Σεπτεμβρίου 2021
# M-NEWS:
Home | ΕΛΛΑΔΑ | [Η Ναυτεμπορική]: Θεσσαλονίκη: Με πιστοποιητικό εμβολιασμού ή τεστ από αύριο η είσοδος στο Δικαστικό Μέγαρο
[Η Ναυτεμπορική]: Θεσσαλονίκη: Με πιστοποιητικό εμβολιασμού ή τεστ από αύριο η είσοδος στο Δικαστικό Μέγαρο

[Η Ναυτεμπορική]: Θεσσαλονίκη: Με πιστοποιητικό εμβολιασμού ή τεστ από αύριο η είσοδος στο Δικαστικό Μέγαρο

Covid free γίνεται από αύριο το Δικαστικό Μέγαρο της Θεσσαλονίκης, ημέρα έναρξης της νέας δικαστικής χρονιάς και πλήρους επαναλειτουργίας όλων των δικαστηρίων.

Η είσοδος θα επιτρέπεται σε εμβολιασμένους ή νοσήσαντες με την επίδειξη των σχετικών πιστοποιητικών, ενώ οι ανεμβολίαστοι θα πρέπει να προσκομίζουν βεβαιώσεις αρνητικών εργαστηριακών τεστ (PCR εντός 72 ωρών ή rapid test εντός 48 ωρών). Τους ελέγχους θα κληθούν να κάνουν υπάλληλοι εταιρείας φύλαξης (security), εξουσιοδοτημένοι προς τον σκοπό αυτόν που θα βρίσκονται στην κεντρική και πλαϊνή είσοδο του Μεγάρου.

Κατ’ εξαίρεση, θα αρκεί η επίδειξη self test τελευταίου 24ωρου σε περιπτώσεις ανηλίκων (5 έως 11 ετών), κατάθεσης αίτησης ή συζήτησης προσωρινής διαταγής, κατάθεσης και συζήτησης αγωγών του άρθρου 22 του Ν. 1264/1982 (Απαγόρευση προσλήψεων απεργοσπαστών. Απαγόρευση ανταπεργίας – νομιμότητα απεργίας) και παράστασης πληρεξούσιων δικηγόρων και κατηγορουμένων ενώπιον εισαγγελέα ή ανακριτή σε ποινικές υποθέσεις διαδικασίας αυτοφώρου, πλημμελημάτων και κακουργημάτων.

Όπως αναφέρεται ρητά σε ανακοίνωση που τοιχοκολλήθηκε σε κεντρικά σημεία εντός του κτιρίου των Δικαστηρίων και υπογράφεται από τον πρόεδρο της Επιτροπής Δικαστικού Μεγάρου Θεσσαλονίκης, «στα πρόσωπα που δεν είναι εφοδιασμένα με το κατάλληλο πιστοποιητικό ή βεβαίωση, θα απαγορεύεται η είσοδος».

Τα παραπάνω μέτρα προβλέπονται από την ΚΥΑ που δημοσιεύτηκε πρόσφατα και αφορά τα έκτακτα μέτρα προστασίας της δημόσιας υγείας από τον κίνδυνο περαιτέρω διασποράς του κορωνοϊού στο σύνολο της επικράτειας.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!