Δευτέρα, 25 Μαΐου 2020
# M-NEWS:
Home | ΕΛΛΑΔΑ | [Η Ναυτεμπορική]: Θεσσαλονίκη: Σε λειτουργία το Ενιαίο Συντονιστικό Κέντρο ΕΛΑΣ-Δημοτικής Αστυνομίας
[Η Ναυτεμπορική]: Θεσσαλονίκη: Σε λειτουργία το Ενιαίο Συντονιστικό Κέντρο ΕΛΑΣ-Δημοτικής Αστυνομίας

[Η Ναυτεμπορική]: Θεσσαλονίκη: Σε λειτουργία το Ενιαίο Συντονιστικό Κέντρο ΕΛΑΣ-Δημοτικής Αστυνομίας

Η ενίσχυση της ασφάλειας των πολιτών της Θεσσαλονίκης είναι ο στόχος του Ενιαίου Συντονιστικού Κέντρου της Ελληνικής Αστυνομίας και της Δημοτικής Αστυνομίας τόνισαν ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, κι ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Κωνσταντίνος Ζέρβας, οι οποίοι εγκαινίασαν σήμερα τη λειτουργία του Κέντρου, στην οδό Μοναστηρίου 93Β.

Πρόκειται για μια «εμβληματική πρωτοβουλία» του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη και του δήμου Θεσσαλονίκης, για ένα κοινό επιχειρησιακό κέντρο με σκοπό την αντιμετώπιση της εγκληματικότητας, είπε ο κ. Χρυσοχοΐδης και σημείωσε: «Αποφασίσαμε να ενώσουμε τις δυνάμεις με τον δήμο για να καταστήσουμε τη Θεσσαλονίκη και τους πολίτες της ασφαλείς. Να αποκαταστήσουμε το αίσθημα ασφάλειας, να καταπολεμήσουμε όλες τις εγκληματογόνες πράξεις, από το παρεμπόριο και τα ναρκωτικά, τις κλοπές και τις διαρρήξεις μέχρι την ανομία και την αταξία που υπάρχει σε διάφορες περιοχές της πόλης, έτσι ώστε οι πολίτες να χαίρονται την πόλη, τις πλατείες, τους δρόμους, να μπορούν να κυκλοφορούν άφοβα και ελεύθερα και να αισθάνονται ότι κυκλοφορούν σε μια δημοκρατική, εύνομη πολιτεία, η οποία φροντίζει οι πολίτες να αισθάνονται και να είναι απόλυτα ασφαλείς και να διατηρούμε καθημερινά και να ενισχύουμε περαιτέρω την κοινωνική ειρήνη».

«Είμαστε σήμερα εδώ, στη Θεσσαλονίκη, στην οδό Μοναστηρίου, ένα εξαιρετικά δύσκολο σημείο, από πλευράς εγκληματικότητας, και είμαστε εδώ ακριβώς σε μια εμβληματική πρωτοβουλία μαζί με τον δήμο Θεσσαλονίκης.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!