Τρίτη, 19 Ιανουαρίου 2021
# M-NEWS:
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [Η Ναυτεμπορική]: Θεοδωρικάκος: Υπερήφανος για το δημιουργικό, μεταρρυθμιστικό έργο στο Υπ. Εσωτερικών
[Η Ναυτεμπορική]: Θεοδωρικάκος: Υπερήφανος για το δημιουργικό, μεταρρυθμιστικό έργο στο Υπ. Εσωτερικών

[Η Ναυτεμπορική]: Θεοδωρικάκος: Υπερήφανος για το δημιουργικό, μεταρρυθμιστικό έργο στο Υπ. Εσωτερικών

Με μια ανάρτησή του στο facebook, ο Τάκης Θεοδωρικάκος δήλωσε υπερήφανος για το έργο που κατάφερε να παράξει κατά τις 18 μήνες που ηγήθηκε του Υπουργείου Εσωτερικών, το οποίο έπειτα από τον ανασχηματισμό που ανακοινώθηκε τη Δευτέρα, αναλαμβάνει ο Μάκης Βορίδης.

Αναλυτικά το μήνυμα του Τάκη Θεοδωρικάκου:

«Ένα μεγάλο ευχαριστώ για τη στήριξη και την αγάπη σας! Ιδιαίτερα στα εκατοντάδες στελέχη της Αυτοδιοίκησης από όλη την Ελλάδα. Νιώθω υπερήφανος για το δημιουργικό, μεταρρυθμιστικό έργο στο Υπουργείο Εσωτερικών. 15 μεγάλες μεταρρυθμίσεις και θετικές αλλαγές για τους πολίτες, έγιναν πράξη μέσα σε 18 μήνες, ενισχύοντας την εμπιστοσύνη ανάμεσα στον πολίτη και στο Κράτος.

Κορωνίδα όλων, η κατοχύρωση στην πράξη του δικαιώματος των Ελλήνων να ψηφίζουν από τη χώρα στην οποία βρίσκονται με 288 ψήφους από το ελληνικό κοινοβούλιο. Οι Έλληνες ενωμένοι στον κόσμο! Νιώθω βαθιά ικανοποίηση για τη συμβολή μου στην ενδυνάμωση της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και της κοινωνικής πολιτικής της. Για τον εκσυγχρονισμό του Δημοσίου και την αξιοκρατία, μέσα σε πολύ δύσκολες συνθήκες.

Εκφράζω τις θερμές ευχές μου, στους συναδέλφους που αναλαμβάνουν το Υπουργείο Εσωτερικών. Θα έχουν την αμέριστη στήριξη μου, στην υλοποίηση των υπολοίπων μεταρρυθμίσεων που έχουμε δρομολογήσει. Και ασφαλώς ένα μεγάλο ευχαριστώ στον υπέροχο, απλό κόσμο, της Νέας Δημοκρατίας για τις μάχες που δώσαμε ως τώρα, ιδίως στα δύσκολα χρόνια της αντιπολίτευσης.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!