Δευτέρα, 13 Ιουλίου 2020
# M-NEWS:
Home | ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΑΓΟΡΕΣ | [Η Ναυτεμπορική]: Θεμελιώθηκε η επένδυση του «Κillada Hills» της Dolphin
[Η Ναυτεμπορική]: Θεμελιώθηκε η επένδυση  του «Κillada Hills» της Dolphin

[Η Ναυτεμπορική]: Θεμελιώθηκε η επένδυση του «Κillada Hills» της Dolphin

Παρουσία της ηγεσίας των υπουργείων Ανάπτυξης και Τουρισμού έγινε η τελετή θεμελίωσης του μεγάλου επενδυτικού έργου «Κillada Hills» της Dolphin Capital συνολικού ύψους 420 εκατ. ευρώ. Πρόκειται για την πρώτη τουριστική επένδυση που εντάχθηκε στο πλαίσιο των Στρατηγικών Επενδύσεων και την πρώτη που άρχισε να υλοποιείται, ενώ είναι το τέταρτο μεγάλο έργο που κατασκευάζει ο όμιλος Dolphin Capital στην Ελλάδα, μετά το Amanzoe στην Αργολίδα, όπου και το Nikki Beach και το One & Only στην Τζια. Και τα τέσσερα αυτά έργα είναι πρωτοποριακά και συμβαδίζουν με τον στόχο του ομίλου μας που ήταν πάντα οι υψηλού επιπέδου αναπτύξεις σε συνεργασία με παγκοσμίου εμβελείας σχεδιαστές και brands, που σέβονται το περιβάλλον και αναδεικνύουν την Ελλάδα, σημείωσε ο κ. Μίλτος Καμπουρίδης, επικεφαλής της Dolphin Capital.

Αδειοδότηση fast track
«Η επένδυση στην Κοιλάδα είναι η πρώτη επένδυση που αδειοδοτήσαμε με τις νέες διαδικασίες fast track, σε διάστημα λιγότερο των 15 ημερών», σημείωσε σε δηλώσεις του ο υπ. Ανάπτυξης Αδ. Γεωργιάδης και πρόσθεσε ότι «το μήνυμα που θέλουμε να στείλουμε με την εδώ παρουσία μας είναι ότι πλέον οι επενδυτές θα ξέρουν ότι θα βρίσκουν εύκολες λύσεις και δεν θα ταλαιπωρούνται από τη συνήθη ελληνική γραφειοκρατία».
Απ’ την πλευρά του ο υπ. Τουρισμού Χάρης Θεοχάρης υπογράμμισε ότι η συγκεκριμένη επένδυση «αποτελεί υπόδειγμα μιας διαφορετικής φιλοσοφίας για την τουριστική ανάπτυξη» και ανταποκρίνεται στις επιδιώξεις της κυβέρνησης για υψηλής ποιότητας τουρισμό που θα αναβαθμίσει συνολικά το τουριστικό προϊόν της χώρας.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!