Τρίτη, 24 Νοεμβρίου 2020
# M-NEWS:
Home | ΥΓΕΙΑ - ΔΙΑΤΡΟΦΗ | [Η Ναυτεμπορική]: Τεστ κορωνοϊού σε όλου τους εργαζόμενους της έκανε η BAUSCH Health Ελλάδας
[Η Ναυτεμπορική]: Τεστ κορωνοϊού σε όλου τους εργαζόμενους της έκανε η BAUSCH Health Ελλάδας

[Η Ναυτεμπορική]: Τεστ κορωνοϊού σε όλου τους εργαζόμενους της έκανε η BAUSCH Health Ελλάδας

Προσαρμοζόμενη στη νέα πραγματικότητα, και με υψηλό αίσθημα κοινωνικής ευθύνης, η φαρμακευτική εταιρεία BAUSCH Health Ελλάδας προσέφερε δωρεάν διεξαγωγή διαγνωστικών tests, για τον Covid – 19, σε όλους τους εργαζόμενους της, ενόψει της σταδιακής επιστροφής τους στους χώρους εργασίας, μετά τις καλοκαιρινές άδειες ενώ, είναι ήδη σε εξέλιξη η διεξαγωγή 2ης εξέτασης, με αφορμή και την τρέχουσα έξαρση της πανδημίας.

Η ενέργεια αυτή αποτελεί μέρος του προγράμματος δέσμευσης της εταιρείας στην προάσπιση της Δημόσιας Υγείας αλλά και άμεση αναφορά στο όραμά της, ώστε να είναι. Με τον τρόπο αυτό, οι εταιρικές αξίες εφαρμόζονται και στην πράξη, καθώς εξασφαλίζεται ένα, όσο το δυνατόν, ασφαλές «Covid-19» περιβάλλον, όχι μόνο για τα στελέχη των γραφείων αλλά και για τους συνεργάτες (ιατρούς, φαρμακοποιούς, κ.λπ.) και πελάτες της εταιρείας, οι οποίοι έρχονται σε φυσική επαφή με τους πωλητές και τους ιατρικούς επισκέπτες.

Επιπρόσθετα, μέσω του ομαδικού προγράμματος ιδιωτικής ασφάλειας, που η εταιρεία παρέχει, καλύπτονται τεστ Covid-19 για τους εργαζόμενους και τα προστατευόμενα μέλη αυτών, ενώ πρόσφατα η εταιρεία προχώρησε και σε κεντρική συμφωνία για πραγματοποίηση Covid-19 tests, σε προνομιακή τιμή για τους εργαζόμενους, όσο συχνά αυτοί επιθυμούν.

Επιπλέον, στο πλαίσιο της ίδιας πρωτοβουλίας, τα στελέχη γραφείου της BAUSCH Health, εργάζονται στα γραφεία, κατά μέγιστο 2 έως 3 φορές την εβδομάδα, σε συνδυασμό με τηλεργασία, ώστε να μη δημιουργείται συνωστισμός.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!