Κυριακή, 19 Σεπτεμβρίου 2021
# M-NEWS:
Home | ΚΟΣΜΟΣ | [Η Ναυτεμπορική]: Τέλος…εποχής για τον covid – Συνωστισμός στην πρώτη μεγάλη συναυλία
[Η Ναυτεμπορική]: Τέλος…εποχής για τον covid  – Συνωστισμός στην  πρώτη μεγάλη συναυλία

[Η Ναυτεμπορική]: Τέλος…εποχής για τον covid – Συνωστισμός στην πρώτη μεγάλη συναυλία

Οι εικόνες θύμιζαν παλαιές καλές ημέρες, όταν η λέξη κορωνοϊός ήταν για τον πολύ κόσμο άγνωστη λέξη και η ελευθερία χωρίς περιορισμούς μια ξεχασμένη αίσθηση. Στη συναυλία του συγκροτήματος The Minds of 99 που έγινε το περασμένο Σάββατο στην Κοπεγχάγη δεν έπεφτε καρφίτσα στο στάδιο.

50.000 άνθρωποι, ο ένας δίπλα στον άλλο και χωρίς μάσκες, χόρευαν σε ξέφρενους ρυθμούς και γιόρταζαν μαζί τη νέα παλαιά καθημερινότητά τους. Σύμφωνα με τους διοργανωτές της συναυλίας και την εφημερίδα Jyllands-Posten το ροκ συγκρότημα είναι το πρώτο από την έναρξη της πανδημίας στην Ευρώπη που παίζει σε ένα στάδιο χωρίς κανέναν περιορισμό αριθμού θεατών.

Εμβολιασμοί έξω από το στάδιο

«Μια ιστορική βραδιά ενώπιον 50.000 θεατών, το συγκρότημα δημιούργησε μια σπάνια λαϊκή γιορτή σε κλίμα ευφορίας» έγραφε η εφημερίδα Ekstra Bladet κάνοντας λόγο για ένα κοινό σε «κατάσταση έκστασης» και μια «μαγεία στον αέρα». «Αλήθεια, τι είναι ο κορωνοϊός;» λέει γελώντας μια από τους θεατές. «Για να πω την αλήθεια, έκανα κάποιες σκέψεις καθώς ερχόμουν, επειδή θα ήταν πολύ κόσμος, αλλά τις ξέχασα εντελώς. Είναι εκπληκτικό να βρίσκεσαι εδώ». «Πρέπει να παραδεχθώ ότι αμφιταλαντευόμουν» λέει η φίλη της, «αλλά είναι καταπληκτικό που βρίσκομαι εδώ, δεν κάνω σκέψεις για τον κορωνοϊό, παρόλα αυτά βρίσκονται στο πίσω μέρος του μυαλού μου.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!