Πέμπτη, 6 Αυγούστου 2020
# M-NEWS:
Home | ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ - ΕΠΙΣΤΗΜΗ | [Η Ναυτεμπορική]: Η Technics παρουσιάζει ασύρματα ακουστικά για το smartphone
[Η Ναυτεμπορική]: Η Technics παρουσιάζει ασύρματα ακουστικά για το smartphone

[Η Ναυτεμπορική]: Η Technics παρουσιάζει ασύρματα ακουστικά για το smartphone

Μπορεί οι φίλοι του βινυλίου να αναγνωρίζουν την Technics, αλλά η μοντέρνα εποχή επιτάσσει την αλλαγή πλεύσης για την εταιρεία.

Τα Technics ΕΑΗ-ΑΖ70W δείχνουν την ψηφιακή στροφή που παίρνει η εταιρεία, χωρίς να εγκαταλείπει τον αναλογικό ήχο, αφού συνεχίζει να κατασκευάζει πικάπ. Το γεγονός ότι η Technics παρουσίασε ένα περιφερειακό για τον ψηφιακό ήχο έγινε δεκτό με ενθουσιασμό από πολλούς πιστούς φίλους της εταιρείας. Το τεχνολογικό πακέτο που περιλαμβάνουν τα νέα ασύρματα ακουστικά μπορεί να θεωρηθεί πλήρες, καθώς θα ικανοποιήσει όλα τα γούστα των χρηστών smartphones.

Βεβαίως, από ένα προϊόν της Technics δεν θα μπορούσε παρά να έχει δοθεί ιδιαίτερη προσοχή στο κομμάτι της ποιότητας του ήχου, με την εταιρεία να υπόσχεται ότι εκείνος που θα επιλέξει τα EAH-AZ70W για τη μουσική του απόλαυση, θα ανταμειφθεί πλήρως για την επιλογή του αυτή. Μάλιστα, ιδιαίτερη προσοχή έχει δοθεί στο κομμάτι της συνδεσιμότητας μέσω Bluetooth, με την Technics να δηλώνει ότι τα ακουστικά της δεν θα αντιμετωπίσουν προβλήματα στην επικοινωνία τους με άλλες συσκευές.

Εκτός από την ενεργή μείωση θορύβου, το συνολικό πακέτο είναι ικανό να προσφέρει αυτονομία 6,5 ωρών για την ακρόαση μουσικής, η οποία μπορεί να φτάσει στις 19,5 ώρες, σε περίπτωση που έχει ο κάτοχός τους μαζί του την ειδική θήκη που αναλαμβάνει τη φόρτιση των ακουστικών.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!