Σάββατο, 24 Οκτωβρίου 2020
# M-NEWS:
Home | ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΑΓΟΡΕΣ | [Η Ναυτεμπορική]: Talk of the market: Το Greek Roadshow δίνει τον τόνο στην αγορά
[Η Ναυτεμπορική]: Talk of the market: Το Greek Roadshow δίνει τον τόνο στην αγορά

[Η Ναυτεμπορική]: Talk of the market: Το Greek Roadshow δίνει τον τόνο στην αγορά

Τα επιχειρηματικά νέα και οι επαφές στο πλαίσιο του 15ου roadshow του ελληνικού χρηματιστηρίου στο Λονδίνο δίνουν τον τόνο στην αγορά, εν μέσω ανησυχιών για τις εξελίξεις στο μέτωπο της πανδημίας και επιφυλακής για τον επερχόμενο μεσογειακό κυκλώνα. Ας σημειωθεί ότι ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, που συμμετείχε στο forum, κάλεσε τους ξένους επενδυτές να τοποθετηθούν στις προοπτικές της Ελλάδας ενόψει των διαρθρωτικών μεταρρυθμίσεων που δρομολογούνται. Δεσμεύτηκε μάλιστα να βρει τους απαραίτητους πόρους για να καταστήσει μόνιμο – από προσωρινό – το μέτρο της κατάργησης του φόρου αλληλεγγύης και της μείωσης των εισφορών.

Το Συμβούλιο της Επικρατείας απέρριψε την προσφυγή της Hard Rock για το Καζίνο του Ελληνικού. Η απόφαση είναι καθοριστική καθώς ανοίγει το δρόμο στην Επιτροπή Εποπτείας και Ελέγχου Παιγνίων να ανοίξει την οικονομική προσφορά των Mohegan Gaming and Entertainment – ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ ενεργοποιώντας την εκκίνηση των έργων για το μεγάλο project. Η διοίκηση της Lamda Development έχει κάνει μια εκτίμηση για δυνατότητα υπογραφής των συμβάσεων μεταβίβασης στο Ελληνικό μέχρι τέλος του έτους αλλά αυτό όπως είναι φυσικό δεν εξαρτάται από την ίδια. Θα πρέπει πρώτα να γίνει σαφές ότι η Hard Rock βγαίνει εντελώς από το κάδρο…

Μια ακόμη ψήφο εμπιστοσύνης κερδίζει η ελληνική αγορά από τη νέα κίνηση του αμερικανικού επενδυτικού fund CVC Capital Partners, που κατέθεσε δεσμευτική πρόταση για την απόκτηση του συνόλου της συμμετοχής της MIG στη Vivartia.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!