Πέμπτη, 26 Νοεμβρίου 2020
# M-NEWS:
Home | ΕΛΛΑΔΑ | [Η Ναυτεμπορική]: «Σβήστηκε» το πρόστιμο στη γυναίκα που πήγε λουλούδι στο Πολυτεχνείο
[Η Ναυτεμπορική]: «Σβήστηκε» το πρόστιμο στη γυναίκα που πήγε λουλούδι στο Πολυτεχνείο

[Η Ναυτεμπορική]: «Σβήστηκε» το πρόστιμο στη γυναίκα που πήγε λουλούδι στο Πολυτεχνείο

«Η συμπόνια και η κατανόηση του ΣΥΡΙΖΑ άργησαν πάλι» αναφέρει το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, σχετικά με την επικοινωνία του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Αλέξη Τσίπρα, με τη γυναίκα στην οποία επιβλήθηκε πρόστιμο 300 ευρώ χθες στο Πολυτεχνείο, όταν πήγε να καταθέσει ένα λουλούδι.

Σε ανακοίνωση που εξέδωσε, το υπουργείο σημειώνει ότι σήμερα το πρωί, στις 8:00, ο διευθυντής Τροχαίας Αττικής επικοινώνησε -στην εργασία της- με την κυρία που κατέθεσε λουλούδια στο Πολυτεχνείο, ώστε να αρθεί το διοικητικό πρόστιμο που της επεβλήθη χθες.

«Η απόφαση για την άρση είχε παρθεί και η αυτονόητη έμπρακτη συγνώμη είχε ζητηθεί από χθες το απόγευμα, από την πολιτική και φυσική ηγεσία της αστυνομίας» αναφέρεται και προστίθεται: «Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, ώρες αργότερα κι αφού το πρόστιμο είχε αρθεί, έσπευσε να επικοινωνήσει και αυτός μαζί της. Κατόπιν εορτής. Η συμπόνια και η κατανόησή του άργησαν πάλι. Για ένα θέμα που είχε λυθεί, έσπευσε σε μικροκομματική εκμετάλλευση».

«Οι αστυνομικές δυνάμεις διευκόλυναν δεκάδες πολίτες να πάνε και να καταθέσουν στεφάνια ή λουλούδια στην πύλη του Πολυτεχνείου, παρά την απαγόρευση» δηλώνει το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη.

Το βράδυ της Τρίτης ο Αλέξης Τσίπρας επικοινώνησε με την εν λόγω γυναίκα και δεσμεύτηκε να πληρώσει ο ΣΥΡΙΖΑ το πρόστιμο των 300 ευρώ.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!