Παρασκευή, 30 Ιουλίου 2021
# M-NEWS:
Home | ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΑΓΟΡΕΣ | [Η Ναυτεμπορική]: Στον Λεωνίδα Δημητριάδη-Ευγενίδη το βραβείο Ευκράντη 2020 «Συνολικής προσφοράς στη Ναυτιλία»
[Η Ναυτεμπορική]: Στον Λεωνίδα Δημητριάδη-Ευγενίδη το βραβείο Ευκράντη 2020 «Συνολικής προσφοράς στη Ναυτιλία»

[Η Ναυτεμπορική]: Στον Λεωνίδα Δημητριάδη-Ευγενίδη το βραβείο Ευκράντη 2020 «Συνολικής προσφοράς στη Ναυτιλία»

Ο Λεωνίδας Δημητριάδης-Ευγενίδης παραλαμβάνει από τον Θεόφιλο Ξενακούδη, της IRI / The Marshall Islands Registry, το Βραβείο Ευκράντη 2020 για τη συνολική προσφορά του στη Ναυτιλία.

Στον Λεωνίδα Δημητριάδη-Ευγενίδη, πρόεδρο του Ιδρύματος Ευγενίδου και Ναυτιλιακό Πρεσβευτή Καλής Θελήσεως του ΙΜΟ στην Ελλάδα, απονεμήθηκε φέτος το Βραβείο Ευκράντη 2020 «Συνολικής Προσφοράς στη Ναυτιλία».

Τα βραβεία Ευκράντη διοργανώνονται κάθε χρόνο από τα «Ναυτικά Χρονικά» και αναδεικνύουν τους πρωταγωνιστές της Ναυτιλίας. Φέτος η τελετή βράβευσης πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 15 Ιουλίου, στη Σχολή Ναυτικών Δοκίμων.

Η επιτροπή κριτών, τα μέλη της οποίας αντιπροσωπεύουν τα ναυτιλιακά γράμματα, την ακαδημαϊκή έρευνα, την εξειδικευμένη ενημέρωση και, βεβαίως, το ναυτιλιακό επιχειρείν, επέλεξε όσους αρίστευσαν το 2020 σε θάλασσα και στεριά. Ανάμεσά τους ο Λεωνίδας Δημητριάδης-Ευγενίδης, ο οποίος τιμήθηκε για την συνολική προσφορά του στη Ναυτιλία. Η πορεία του Λεωνίδα Δημητριάδη-Ευγενίδη στη Ναυτιλία ξεκινά τον 1976, από τη θέση του στελέχους των επιχειρήσεων Ευγενίδη, αμέσως μετά την ολοκλήρωση των σπουδών του στο Οικονομικό της Νομικής Αθηνών και στην Οικονομία των Μεταφορών (MSc Transport Εconomics) στο PCL του Λονδίνου, ενώ το 1995 αναλαμβάνει την θέση του διευθύνοντος συμβούλου. Από το 2005 ενεργοποιείται στην ακτοπλοΐα, συνεχίζοντας ταυτόχρονα την προσφορά του ομίλου και στην ποντοπόρο ναυτιλία.

Παράλληλα χαρακτηρίζεται από τη δυναμική στάση του στις διαδικασίες εκπροσώπησης του ελληνικού εφοπλισμού.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!