Τρίτη, 21 Σεπτεμβρίου 2021
# M-NEWS:
Home | ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΑΓΟΡΕΣ | [Η Ναυτεμπορική]: Στον ιταλικό Νηογνώμονα RINA ολόκληρο το μετοχικό πακέτο της Logimatic Solutions
[Η Ναυτεμπορική]: Στον ιταλικό Νηογνώμονα RINA ολόκληρο το μετοχικό πακέτο της Logimatic Solutions

[Η Ναυτεμπορική]: Στον ιταλικό Νηογνώμονα RINA ολόκληρο το μετοχικό πακέτο της Logimatic Solutions

Του Αντώνη Τσιμπλάκη
atsimplakis@naftemporiki.gr

Την εξαγορά ολόκληρου του μετοχικού πακέτου της Logimatic Solutions, μιας ηγετικής εταιρείας λογισμικού, με έδρα στη Δανία, ανακοίνωσε ο ιταλικός Νηογνώμονας RINA. Η εταιρεία, με κύκλο εργασιών περίπου 6 εκατ. ευρώ, θα ενσωματωθεί πλήρως στον RINA και οι περίπου 50 υπάλληλοί της θα συνεχίσουν υπό την υπάρχουσα δομή, από τα γραφεία της Δανίας, της Σιγκαπούρης και της Χιλής.

Η εξαγορά αυτή πραγματοποιείται σύμφωνα με το στρατηγικό πλάνο του RINA και θα ενισχύσει τις εξαιρετικές γνώσεις της εταιρείας σχετικά με τις ψηφιακές λύσεις, παρέχοντας υποστήριξη στους πελάτες για αποτελεσματική και βιώσιμη λειτουργία της επιχείρησής τους.

Αυτή η κίνηση θα προσθέσει το SERTICA στο χαρτοφυλάκιο ναυτιλιακών υπηρεσιών του RINA, ενώ τα INEXTIA, FOTODOK and RENOMATIC έρχονται να συμπληρώσουν τις υπηρεσίες του RINA στους τομείς τις ενέργειας και της βιομηχανίας. Το SERTICA είναι ένα ισχυρό εργαλείο διαχείρισης στόλου, ενσωματώνοντας ένα μεγάλο εύρος λειτουργιών, ενοτήτων και χαρακτηριστικών για όλους τους τομείς των ναυτιλιακών επιχειρήσεων, παρέχει έλεγχο της συντήρησης του στόλου, διαχείριση προμηθειών και HSQE ενότητες, ώστε να προσφέρει βαθύτερη γνώση της λειτουργίας του στόλου, επιτρέποντας αποτελεσματική παρακολούθηση, έλεγχο και περιορισμό κόστους.

Ο Ugo Salerno, CEO του RINA, ανέφερε: «Η Logimatic Solutions είναι ένα τέλειο ταίριασμα για εμάς, αφού συμπληρώνει την πρότασή μας στις ψηφιακές εφαρμογές και βελτιώνει τη θέση μας στην αγορά, όσον αφορά τη γεωγραφική εγγύτητα από τους πελάτες μας.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!