Τρίτη, 3 Αυγούστου 2021
# M-NEWS:
Home | ΑΘΛΗΤΙΚΑ | [Η Ναυτεμπορική]: Στις 26 Ιουλίου η κλήρωση του πρωταθλήματος στη Super League
[Η Ναυτεμπορική]: Στις 26 Ιουλίου η κλήρωση του πρωταθλήματος στη Super League

[Η Ναυτεμπορική]: Στις 26 Ιουλίου η κλήρωση του πρωταθλήματος στη Super League

Μετατέθηκε κατά μία εβδομάδα η κλήρωση του πρωταθλήματος της Super League, για την αγωνιστική περίοδο 2021-22.

Όπως ανακοίνωσε η διοργανώτρια αρχή, η ηλεκτρονική κλήρωση θα διεξαχθεί τη Δευτέρα 26 Ιουλίου αντί για τις 19/7 που είχε αρχικά προγραμματιστεί, στις 20:30 στο χώρο εκδηλώσεων Ble Pavillon, στον Άλιμο.

Το μεσημέρι της ίδιας ημέρας θα πραγματοποιηθεί έκτακτη Γ.Σ. του συνεταιρισμού, με βασικό θέμα την έγκριση της προκήρυξης του νέου πρωταθλήματος.

Η Λίγκα αποφάσισε να δώσει παράταση μίας εβδομάδας στις ομάδες-μέλη της, επειδή βρίσκονται σε προχωρημένες διαπραγματεύσεις με τις δύο συνδρομητικές πλατφόρμες, NOVA και COSMOTE TV, για την υπογραφή τηλεοπτικών συμβολαίων.

Αυτό, βεβαίως, σημαίνει πως το θέμα της κεντρικής διαχείρισης παραπέμπεται στις καλένδες, τουλάχιστον για τη φετινή αγωνιστική περίοδο.

Οι σύλλογοι κινούνται ατομικά πια, περίπου ένα μήνα πριν την προγραμματισμένη έναρξη του πρωταθλήματος καθώς δεν υπήρχε πρόσφορο πεδίο για συνεννόηση, μιας και στο θέμα της κεντρικής διαχείρισης των τηλεοπτικών δεν υπήρξε εξαρχής ομοφωνία.

Ακόμη ένας λόγος που υπαγόρευσε τη μετάθεση της κλήρωσης κατά μία εβδομάδα είναι η διευκόλυνση του συνεταιρισμού στους κλειδάριθμους για τον καθορισμό του τηλεοπτικού προγράμματος, καθώς οι πάροχοι φέτος θα είναι, όπως όλες οι ενδείξεις κατατείνουν, δύο.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!