Κυριακή, 18 Απριλίου 2021
# M-NEWS:
Home | ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΑΓΟΡΕΣ | [Η Ναυτεμπορική]: Στην Ερμού Ν. Παπαθανάσης – Γ. Πατούλης – Γ. Χατζηθεοδοσίου
[Η Ναυτεμπορική]: Στην Ερμού Ν. Παπαθανάσης – Γ. Πατούλης – Γ. Χατζηθεοδοσίου

[Η Ναυτεμπορική]: Στην Ερμού Ν. Παπαθανάσης – Γ. Πατούλης – Γ. Χατζηθεοδοσίου

Με αφορμή την επαναλειτουργία της αγοράς ο Περιφερειάρχης Αττικής Γ. Πατούλης και ο Πρόεδρος του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών Γ. Χατζηθεοδοσίου, παρουσία και του Αναπληρωτή Υπ. Ανάπτυξης Ν. Παπαθανάση, διένειμαν σήμερα υγειονομικό υλικό προστασίας, σε εμπορικά καταστήματα του κέντρου της Αθήνας.

Πρόκειται για μία πρωτοβουλία στήριξης του επιχειρηματικού κόσμου η οποία υλοποιείται , στο πλαίσιο σχετικής Δράσης του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών σε συνεργασία με την Περιφέρεια Αττικής.

Ο κ. Πατούλης, παράλληλα με τη διανομή υγειονομικού υλικού-μάσκες, αντισηπτικά και ενημερωτικά φυλλάδια- είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με καταστηματάρχες αλλά και καταναλωτές σχετικά με τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν αλλά και να διαπιστώσει την πιστή και αυστηρή τήρηση όλων των υγειονομικών πρωτοκόλλων, σε όλες τις επιχειρήσεις που επαναλειτουργούν από σήμερα.

Ν. Παπαθανάσης: Η Κυβέρνηση θα συνεχίζει να στηρίζει με μέτρα τις θέσεις εργασίας και του επαγγελματίες

« Επισκεφτήκαμε σήμερα καταστήματα στο κέντρο της Αθήνας για να μιλήσουμε από κοντά με εργαζόμενους και επαγγελματίες την πρώτη μέρα αναπροσαρμογής της αγοράς. Όλα βαίνουν ομαλά, οι επιχειρηματίες τηρούν τα μέτρα και στέκονται σύμμαχοι στην συλλογική προσπάθεια στήριξης της αγοράς. Είμαστε σίγουροι ότι με τα εμβόλια, τα τεστ αυτοδιάγνωσης, τα rapid τεστ και την συνυπευθυνότητα όλων, σύντομα θα επιστρέψουμε στην κανονικότητα. Η Κυβέρνηση θα συνεχίζει να στηρίζει με μέτρα τις θέσεις εργασίας και του επαγγελματίες».

Γ. Πατούλης: Η περίοδος είναι δύσκολη, αλλά επανερχόμαστε στην κανονικότητα

«Η εντύπωση που σχημάτισα σήμερα, πρώτη μέρα επαναλειτουργίας του λιανεμπορίου, είναι ότι όλα τα εμπορικά καταστήματα έχουν ήδη προσαρμοστεί στη λογική: “Ανοίξαμε, περιμένουμε τον πολίτη αλλά και τον προστατεύουμε”.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!