Παρασκευή, 6 Αυγούστου 2021
# M-NEWS:
Home | ΑΘΛΗΤΙΚΑ | [Η Ναυτεμπορική]: Στην Αθήνα από 6 – 10 Οκτωβρίου οι Παγκόσμιοι Αγώνες Εργασιακού Αθλητισμού
[Η Ναυτεμπορική]: Στην Αθήνα από 6 – 10 Οκτωβρίου οι Παγκόσμιοι Αγώνες Εργασιακού Αθλητισμού

[Η Ναυτεμπορική]: Στην Αθήνα από 6 – 10 Οκτωβρίου οι Παγκόσμιοι Αγώνες Εργασιακού Αθλητισμού

Από τις 6 έως τις 10 Οκτωβρίου θα διεξαχθούν στην Αθήνα οι «3οι Παγκόσμιοι Αγώνες Εργασιακού Αθλητισμού», η τρίτη μεγαλύτερη διοργάνωση πολλαπλών αθλημάτων που φιλοξένησε η Ελλάδα στη σύγχρονη ιστορία της, μετά τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2004 και τα Special Olympics του 2011.

Πρόκειται για το κορυφαίο γεγονός του εργασιακού αθλητισμού σε παγκόσμιο επίπεδο, στο οποίο αναμένεται να πάρουν μέρος περισσότεροι από 4.000 αθλητές και αθλούμενοι από 35 χώρες. Οι Αγώνες θα διεξαχθούν με ειδικά σχεδιασμένο υγειονομικό πρωτόκολλο.

Για τη σημασία των Παγκόσμιων Αγώνων Εργασιακού Αθλητισμού και τις πολύπλευρες θετικές επιπτώσεις τους μίλησε ο υφυπουργός Αθλητισμού Λευτέρης Αυγενάκης: .

Συνδιοργανωτής στους Παγκόσμιους Αγώνες Εργασιακού Αθλητισμού είναι η περιφέρεια Αττικής. , είπε ο περιφερειάρχης Αττικής Γιώργος Πατούλης.

Την υποστήριξή του, τόσο ως γενικός γραμματέας Αθλητισμού όσο και ως Ολυμπιονίκης, εξέφρασε ο Γιώργος Μαυρωτάς: .

Η τελετή έναρξης θα πραγματοποιηθεί στο Παναθηναϊκό Στάδιο. Το Ολυμπιακό Αθλητικό Κέντρο Αθηνών «Σπύρος Λούης» και το στάδιο «Ειρήνης και Φιλίας» θα αποτελέσουν τους βασικούς χώρους διεξαγωγής των περισσοτέρων αθλημάτων. Συνολικά, τους Αγώνες θα φιλοξενήσουν 12 αθλητικές εγκαταστάσεις της Αττικής.

Οι Παγκόσμιοι Αγώνες Εργασιακού Αθλητισμού είχαν, αρχικά, σχεδιαστεί να πραγματοποιηθούν στην Αθήνα από τις 17 έως τις 21 Ιουνίου 2020. Οι συνέπειες που έφερε η έξαρση της πανδημίας Covid19 έγιναν αιτία για να αλλάξουν οι ημερομηνίες.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!