Δευτέρα, 30 Μαρτίου 2020
# M-NEWS:
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [Η Ναυτεμπορική]: Στ. Πέτσας: Ή αλλάζει την αδιέξοδη πολιτική ο Ερντογάν ή θα αντιμετωπίσει τις συνέπειες
[Η Ναυτεμπορική]: Στ. Πέτσας: Ή αλλάζει την αδιέξοδη πολιτική ο Ερντογάν ή θα αντιμετωπίσει τις συνέπειες

[Η Ναυτεμπορική]: Στ. Πέτσας: Ή αλλάζει την αδιέξοδη πολιτική ο Ερντογάν ή θα αντιμετωπίσει τις συνέπειες

Για «ενορχήστρωση» από την πλευρά της Τουρκίας που, αντί να σταματήσει τα δίκτυα διακινητών στο έδαφός της, έγινε η ίδια διακινητής κατατρεγμένων ανθρώπων για γεωπολιτικούς σκοπούς, αλλά και διακινητής fake news, μίλησε την Παρασκευή ο υφυπουργός παρά τω πρωθυπουργώ και κυβερνητικός εκπρόσωπος, Στέλιος Πέτσας.

Όπως είπε, μέσω του «Ant1», πρόκειται πλέον για θέμα εθνικής ασφάλειας, όχι απλά μεταναστευτικό-προσφυγικό και γι’ αυτό το ΚΥΣΕΑ την Κυριακή, πήρε συγκεκριμένες αποφάσεις. «Λέμε σε όλους τους τόνους ότι δεν θα περάσει κανείς. Άρα, αυτοί οι εξαπατημένοι άνθρωποι έχουν παγιδευτεί. Μετά τις πρωτοβουλίες που έχουμε αναλάβει τις τελευταίες μέρες – και εμείς, αλλά και οι Ευρωπαίοι ηγέτες- η μπάλα είναι πλέον στο γήπεδο του κ. Ερντογάν. Έχει δύο απλές επιλογές: Ή αλλάζει αυτή την αδιέξοδη πολιτική, για να τύχει ενίσχυσης – και οικονομικής- της Ε.Ε., ώστε να αντιμετωπίσει τα προβλήματα ή ακολουθεί την ίδια αδιέξοδη πολιτική, οπότε θα έχει να αντιμετωπίσει τις συνέπειες και τις κυρώσεις» τόνισε ο κ. Πέτσας.

Ο ίδιος ξεκαθάρισε πως, παρά το «οργανωμένο σχέδιο» από τη γειτονική χώρα, «εμείς θα προστατεύσουμε τα σύνορά μας, δεν θα περάσει κανείς παράνομα στην Ελλάδα. Και όσοι περνούν, μετά την προηγούμενη Κυριακή, δεν θα καταγράφονται, δεν θα μπορούν να κάνουν αίτηση ασύλου και θα επιστρέφονται στις χώρες προέλευσης» επανέλαβε.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!