Δευτέρα, 25 Οκτωβρίου 2021
# M-NEWS:
Home | ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ - ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ | [Η Ναυτεμπορική]: SpaceX: Οι τουρίστες – αστροναύτες μίλησαν με τον Τομ Κρουζ από το Διάστημα
[Η Ναυτεμπορική]: SpaceX: Οι τουρίστες – αστροναύτες μίλησαν με τον Τομ Κρουζ από το Διάστημα

[Η Ναυτεμπορική]: SpaceX: Οι τουρίστες – αστροναύτες μίλησαν με τον Τομ Κρουζ από το Διάστημα

Οι διαστημικοί τουρίστες, που βρίσκονται αυτή τη στιγμή σε τροχιά γύρω από τη Γη, με το σκάφος της SpaceX, είχαν μια συνομιλία με τον διάσημο ηθοποιό Τομ Κρουζ από το διάστημα, ανακοινώθηκε σήμερα στον λογαριασμό της αποστολής.

«Ο Ρουκ, η Νόβα, ο Χανκς και η Λίο μίλησαν με τον Τομ Κρουζ σήμερα», ήταν το μήνυμα που αναρτήθηκε στον επίσημο λογαριασμό της αποστολής Inspiration4, που χρησιμοποίησε τα ονόματα των τεσσάρων πρώτων ιδιωτών επιβατών που πετούν με τη SpaceX.

«Μοιράστηκαν την εμπειρία τους από το διάστημα», διευκρίνισε το τουίτ. «Μάβερικ, μπορείτε να είστε ο συνοδός μας όταν θελήσετε». Για τους λάτρεις του «Top Gun», έτσι ονομάζεται ο πιλότος που ενσαρκώνει ο Τομ Κρουζ στην ταινία.

Οι πρώτοι τουρίστες του διαστήματος είναι ένας δισεκατομμυριούχος και τρεις επιλεγμένοι πολίτες. Το συγκεκριμένο πρότζεκτ της SpaceX ήταν μια έμπνευση του Έλον Μασκ, με τον τίτλο «Inspiration4». Το Flacon-9 ναυλώθηκε από τον Τζάρεντ Άιζακμαν (τον πλούσιο της διαστημικής παρέας), που επέλεξε να προσφέρει τρεις ακόμα θέσεις σε… καθημερινούς ανθρώπους.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!