Δευτέρα, 28 Σεπτεμβρίου 2020
# M-NEWS:
Home | ΑΘΛΗΤΙΚΑ | [Η Ναυτεμπορική]: Σοβαρές καταγγελίες εναντίον της ιστιοπλοϊκής Ομοσπονδίας από Ολυμπιονίκες και Παγκόσμιους Πρωταθλητές
[Η Ναυτεμπορική]: Σοβαρές καταγγελίες εναντίον της ιστιοπλοϊκής Ομοσπονδίας από Ολυμπιονίκες και Παγκόσμιους Πρωταθλητές

[Η Ναυτεμπορική]: Σοβαρές καταγγελίες εναντίον της ιστιοπλοϊκής Ομοσπονδίας από Ολυμπιονίκες και Παγκόσμιους Πρωταθλητές

Σε πολύ σοβαρές καταγγελίες εναντίον της ιστιοπλοΐκής Ομοσπονδίας προχώρησαν κορυφαίοι αθλητές και αθλήτριες, με αφορμή τα όσα συμβαίνουν στον χώρο του αθλήματος επί των ημερών της διοίκησης του Αντώνη Δημητρακόπουλου.

Ο «πόλεμος» ανάμεσα σε Ολυμπιονίκες/Παγκόσμιους πρωταθλητές και στη διοίκηση της ΕΙΟ «φουντώνει» για τα καλά, με πρώην και νυν αθλητές να προχωρούν σε πολύ σοβαρές καταγγελίες μέσω ενός βίντεο περίπου 8 λεπτών που δόθηκε στη δημοσιότητα.

Μέσα σε αυτό μιλούν, ο Νίκος Κακλαμανάκης, η Σοφία Μπεκατώρου, ο Παναγιώτης Μάντης, ο Παύλος Καγιαλής, ο Βύρωνας Κοκκαλάνης, ο Γιάννης Μιτάκης και η Βασιλεία Καραχάλιου, αθλητές που έχουν χαρίσει στην Ελλάδα Ολυμπιακά μετάλλια, παγκόσμιους κι ευρωπαϊκούς τίτλους.

Ο «ασκός του Αιόλου» άνοιξε πριν από λίγο καιρό, όταν ο Νίκος Κακλαμανάκης υποστήριξε ανοικτά την Βασιλεία Καραχάλιου στην κόντρα που είχε με την Ομοσπονδία. Η υπόθεση έχει φτάσει στα πολιτικά δικαστήρια, με αποτέλεσμα πολλοί πρωταθλητές να τάσσονται στο πλευρό των δύο συναδέλφων τους.

Μέσα στο βίντεο η Σοφία Μπεκατώρου υποστηρίζει: «Το μοναδικό πράγμα που είχαμε από την Ομοσπονδία ήταν ένας συνεχής πόλεμος. Δεν νοείαι να ακούω από πρόεδρο Ομοσπονδίας να λέει ότι εγώ αν θέλω έναν αθλητή τον καταστρέφω σε μία μέρα. Για την ακρίβεια σε μία νύχτα είπε».

Από την πλευρά της η Βασιλεία Καραχάλιου τονίζει μεταξύ άλλων: «Ή είσαι μαζί τους και κάνουν προσωπικές συμφωνίες ή είσαι απέναντί τους και σε πολεμάνε και όποιος αντέξει»

Ο Παύλος Καγιαλής αποκαλύπτει: «Υπάρχει μία κατάσταση στην Ομοσπονδία εδώ και πολλά χρόνια στην οποία γίνονται συμφωνίες κάτω από το τραπέζι.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!