Πέμπτη, 24 Ιουνίου 2021
# M-NEWS:
Home | ΕΛΛΑΔΑ | [Η Ναυτεμπορική]: SKY express: Ξεκινά πτήσεις για Παρίσι και Λονδίνο
[Η Ναυτεμπορική]: SKY express: Ξεκινά πτήσεις για Παρίσι και Λονδίνο

[Η Ναυτεμπορική]: SKY express: Ξεκινά πτήσεις για Παρίσι και Λονδίνο

Στη μεγάλη προσπάθεια καθιέρωσης της χώρας μας ως ιδανικού προορισμού 12 μήνες το χρόνο συμμετέχει η SKY express ενισχύοντας συστηματικά το πτητικό της έργο και επενδύοντας σε νέα αεροσκάφη.

Σε ειδική εκδήλωση στο αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος», η εταιρεία παρουσίασε τα σχέδια της για το καλοκαίρι ανακοινώνοντας νέους δημοφιλείς προορισμούς, όπως το Παρίσι και το Λονδίνο. Σε μια περίοδο που το πτητικό έργο συρρικνώνεται διεθνώς λόγω της πανδημίας, η SKY express επεκτείνεται συστηματικά αθροίζοντας σήμερα συνολικά 43 εθνικούς και διεθνείς προορισμούς.

Μετά την έναρξη πτήσεων στο εξωτερικό με Λάρνακα και Βρυξέλλες και την επέκταση στο εσωτερικό με τα νέα δρομολόγια προς Θεσσαλονίκη, Ρόδο και προσεχώς την νέα σύνδεση Βόλος – Ηράκλειο και αργότερα με την Κέρκυρα, σειρά έχουν προορισμοί κομβικής σημασίας από το Αεροδρόμιο της Αθήνας, όπως η σύνδεση με το Παρίσι (Charles de Gaulle) από 5 Ιουνίου και το Heathrow του Λονδίνου από 1η Αυγούστου. Προσεχώς αναμένονται και νέα δρομολόγια προς Λυόν, Νάντη, Αμβούργο και Ντόρτμουντ.

Σε ό,τι αφορά την αναβάθμιση του στόλου της, η Sky Express ήταν το 2020 ο μοναδικός αγοραστής αεροσκαφών της Airbus, αποκτώντας σε χαμηλή τιμή έξι καινούργια Airbus A320neo. Με την παραλαβή του 5ου στις 28 Μαΐου και του 6ου τον Ιούνιο, θα διαθέτει πλέον τον πιο «πράσινο» και περιβαλλοντικά φιλικά στόλο (green fleet) σε σύνολο αεροσκαφών.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!