Τετάρτη, 4 Αυγούστου 2021
# M-NEWS:
Home | ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΑΓΟΡΕΣ | [Η Ναυτεμπορική]: SKY express: Τιμά τη Θεσσαλονίκη δίνοντας το όνομά της σε ένα από τα νέα Airbus A320neo
[Η Ναυτεμπορική]: SKY express: Τιμά τη Θεσσαλονίκη δίνοντας  το όνομά της σε ένα από τα νέα Airbus A320neo

[Η Ναυτεμπορική]: SKY express: Τιμά τη Θεσσαλονίκη δίνοντας το όνομά της σε ένα από τα νέα Airbus A320neo

Το όνομα “My Thessaloniki” επέλεξε η SKY express, η ταχύτερα αναπτυσσόμενη ελληνική αεροπορική εταιρεία για ένα από τα έξι νεοαποκτηθέντα υπερσύγχρονα αεροσκάφη της τύπου Airbus A320neo που συνθέτουν τον πλέον «πράσινο» και περιβαλλοντικά φιλικό στόλο στην Ελλάδα.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, η ονοματοδοσία πραγματοποιήθηκε από τον αρμόδιο Υπουργό Υποδομών και Μεταφορών κ. Κώστα Καραμανλή παρουσία του Δημάρχου Θεσσαλονίκης κ. Κωνσταντίνου Ζέρβα, της Αντιπεριφερειάρχη Μητροπολιτικής Ενότητας Θεσσαλονίκης κ. Βούλας Πατουλίδου, του Γενικού Γραμματέα Μεταφορών κ. Γιάννη Ξιφαρά, του CEO της Fraport Greece κ. Alexander Zinell, της Δ/ντριας του Γραφείου του Πρωθυπουργού στη Θεσσαλονίκη κ. Μαρίας Αντωνίου, καθώς και εκπροσώπων φορέων της Θεσσαλονίκης και γενικά της Β. Ελλάδας.

Η συμβολική κίνηση αποδεικνύει έμπρακτα τη στρατηγική σημασία που έχει για την SKY express η Θεσσαλονίκη και ευρύτερα η Μακεδονία. Παράλληλα, αποτελεί μια ανταπόδοση στη μεγάλη εμπιστοσύνη που έχουν δείξει οι κάτοικοι στην εταιρεία, από την πρώτη μέρα της παρουσίας της SKY express στην πόλη, καθώς της έχουν δώσει ένα πολύ ικανοποιητικό μερίδιο αγοράς και υψηλή πληρότητα στις πτήσεις.

Όπως τόνισε ο Υπουργός Υποδομών και Μεταφορών κ. Κώστας Καραμανλής: “Στην κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη έχουμε πάρει την απόφαση να στηρίξουμε ενεργά τον κλάδο των αερομεταφορών, που δοκιμάστηκε από την κρίση της πανδημίας αλλά έχει υγιείς επιχειρήσεις και είναι πάντα κρίσιμος για την οικονομία και για την κοινωνία μας.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!