Παρασκευή, 24 Σεπτεμβρίου 2021
# M-NEWS:
Home | ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΑΓΟΡΕΣ | [Η Ναυτεμπορική]: Σκρέκας: Επιπλέον έκπτωση στους λογαριασμούς ρεύματος, από τους παρόχους, έως 600 κιλοβατώρες
[Η Ναυτεμπορική]: Σκρέκας: Επιπλέον έκπτωση στους λογαριασμούς ρεύματος, από τους παρόχους,  έως 600 κιλοβατώρες

[Η Ναυτεμπορική]: Σκρέκας: Επιπλέον έκπτωση στους λογαριασμούς ρεύματος, από τους παρόχους, έως 600 κιλοβατώρες

Επιπλέον έκπτωση στο ρεύμα μέχρι 600 κιλοβατώρες τον μήνα, εκτός από τα μέτρα που ανακοπίνωσε ο πρωθυπουργός, φέρνουν ΔΕΗ και ιδιωτικοί πάροχοι, όπως έκανε γνωστό ο υπουργός Ενέργειας, Κώστας Σκρέκας.

Το μέτρο θα ισχύσει μέχρι το τέλος του χρόνου, και όπως είπε ο υπουργός, μιλάντας στην τηελεόραση του ΣΚΑΙ, και θα εμφανιστεί στους λογαριασμούς του ηλεκτρικού ρεύματος από τον επόμενο μήνα.

«Oι τιμές των καυσίμων καταγράφουν ένα ράλι το τελευταίο διάστημα, σε συνδυασμό με την αυξημένη ζήτηση έχουν οδηγήσει τις τιμές του ηλεκτρικού ρεύματος στα ύψη. Έχουμε αποφασίσει να στηρίξουμε με 30 ευρώ την κάθε μεγαβατώρα, δηλαδή για κάθε μέσο νοικοκυριό με μηνιαία κατανάλωση 300 κιλοβατώρες ανά μήνα, η επιδότηση στα τιμολόγια του ηλεκτρικού ρεύματος θα είναι της τάξης των 9 ευρώ τον μήνα.

Από εκεί και πέρα, η ΔΕΗ και οι υπόλοιποι πάροχοι έρχονται με επιπλέον έκπτωση, η ΔΕΗ το έχει ανακοινώσει, με μία επιπλέον έκπτωση που θα κάνει μέχρι 600 κιλοβατώρες τον μήνα, για ένα νοικοκυριό, ουσιαστικά θα αντισταθμίσουμε το σύνολο της αύξησης σχεδόν για όλους τους καταναλωτές. Η αύξηση που θα δουν οι καταναλωτές θα είναι 1-2 ευρώ τον μήνα, αλλιώς θα ξεπερνούσε τα 40 ευρώ», επισήμανε ο υπουργός.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!