Τρίτη, 19 Ιανουαρίου 2021
# M-NEWS:
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [Η Ναυτεμπορική]: Π. Σκουρλέτης: Κυβερνητικά στελέχη να συνωστίζονται για το εμβόλιο ήταν ότι πιο ντροπιαστικό είδαμε
[Η Ναυτεμπορική]: Π. Σκουρλέτης: Κυβερνητικά στελέχη να συνωστίζονται για το εμβόλιο ήταν ότι πιο ντροπιαστικό είδαμε

[Η Ναυτεμπορική]: Π. Σκουρλέτης: Κυβερνητικά στελέχη να συνωστίζονται για το εμβόλιο ήταν ότι πιο ντροπιαστικό είδαμε

Να τιθασεύσουμε την πανδημία και να κερδίσουμε τη μάχη της ζωής, έτσι ώστε, βγαίνοντας από αυτή την περιπέτεια, να αντιμετωπίσουμε με έναν πιο δίκαιο τρόπο τα μεγάλα προβλήματα που ανέδειξε, ευχήθηκε ο κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία, Πάνος Σκουρλέτης, κατά τη διάρκεια συνέντευξής του.

Ο κ. Σκουρλέτης, μιλώντας στο newsique, τόνισε ότι η προσπάθεια ώστε οι πολίτες και η κοινωνία να πάρουν τη ζωή τους στα χέρια τους είναι ένα διαρκές στοίχημα, που τίθεται με νέους όρους μετά την εμπειρία της τρέχουσας πανδημίας. Συνδέεται άμεσα, όπως είπε, με το θέμα των ανισοτήτων οι οποίες διευρύνθηκαν τα τελευταία χρόνια σε παγκόσμιο επίπεδο, με τον κίνδυνο ενός ακόμα μεγαλύτερου εκτροχιασμού, αν δεν αλλάξουν οι κυρίαρχες στρατηγικές.

Ακουμπά ευθέως, πρόσθεσε, τα θέματα της δημοκρατίας και των συλλογικών και ατομικών δικαιωμάτων. «Ο κόσμος δεν θα είναι ο ίδιος, σε όλα τα επίπεδα, όταν θα ξεμπερδέψουμε από αυτή την υπόθεση. Μπροστά μας έχουμε νέα προβλήματα αλλά και νέες δυνατότητες. Στο χέρι μας είναι αν θα βαδίσουμε στον δρόμο μιας νέας, πιο δίκαιης και συμβατής με τον πλανήτη ανάπτυξης.

Ποια θα είναι η σχέση των πολιτών με τα δημόσια αγαθά; Ποια η θέση της εργασίας και των μειονοτήτων στη μετά COVID εποχή; Αλλά και ο δημόσιος τομέας δεν μπορεί να παραμένει παθητικά στο περιθώριο, αν θέλουμε να βγούμε σύντομα από την οικονομική κρίση και να αρκείται στο να παρακολουθεί ή πολύ περισσότερο να αβαντάρει μια νέα διαδικασία αναδιάρθρωσης της οικονομίας υπέρ των λίγων και σε βάρος των πολλών.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!