Τετάρτη, 2 Δεκεμβρίου 2020
# M-NEWS:
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [Η Ναυτεμπορική]: Αλ Σίσι: Να αντιμετωπίσουμε από κοινού όσους απειλούν την ειρήνη στην περιοχή
[Η Ναυτεμπορική]: Αλ Σίσι: Να αντιμετωπίσουμε από κοινού όσους απειλούν την ειρήνη στην περιοχή

[Η Ναυτεμπορική]: Αλ Σίσι: Να αντιμετωπίσουμε από κοινού όσους απειλούν την ειρήνη στην περιοχή

«Συζητήσαμε τα γεγονότα στην περιοχή μας και την υιοθέτηση πολιτικών από ορισμένους που έρχονται σε αντίθεση με τη διεθνή κοινότητα και συμφωνήσαμε να αντιμετωπίσουμε από κοινού όλους αυτούς που θέλουν να απειλήσουν την ειρήνη» τόνισε, στη διάρκεια των κοινών δηλώσεων με τον Κυριάκο Μητσοτάκη , ο Πρόεδρος της Αιγύπτου, Αμπντέλ Φατάχ Αλ Σίσι. «Επίσης, συμφωνήσαμε να ενισχύσουμε ο ένας τον άλλο σε ό,τι αφορά τις αμυντικές σχέσεις» είπε.

«Συμφωνήσαμε στη δίκαιη λύση του Κυπριακού με βάση το διεθνές δίκαιο κι αναφερθήκαμε στην κατάσταση στη Λιβύη, όπου συμφωνήσαμε ότι πρέπει να υπάρξει πολιτική λύση, η οποία θα φέρει την ειρήνη και τη σταθερότητα στην περιοχή» συνέχισε ο Αιγύπτιος Πρόεδρος.

«Συμφωνήσαμε και στην άμεση ανάγκη να αντιμετωπίσουμε τη διεθνή τρομοκρατία και να σταματήσουμε τις χώρες που την υποστηρίζουν. Πρέπει να λογοδοτήσουν οι χώρες που υποστηρίζουν τις τρομοκρατικές ενέργειες, βοηθούν τους τρομοκράτες και τους ενθαρρύνουν.

Συμφωνήσαμε επίσης ότι η παγκόσμια τρομοκρατία δεν έχει καμία σχέση με τη θρησκεία κι απορρίπτουμε κάθε προσβολή οποιασδήποτε θρησκείας» ανέφερε ο Αλ Σίσι.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!