Πέμπτη, 5 Αυγούστου 2021
# M-NEWS:
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [Η Ναυτεμπορική]: ΣΥΡΙΖΑ: « Ο κ. Μητσοτάκης για πολλοστή φορά διχαστικός, αναξιόπιστος και εκτός τόπου και χρόνου»
[Η Ναυτεμπορική]: ΣΥΡΙΖΑ: « Ο κ. Μητσοτάκης για πολλοστή φορά διχαστικός, αναξιόπιστος και εκτός τόπου και χρόνου»

[Η Ναυτεμπορική]: ΣΥΡΙΖΑ: « Ο κ. Μητσοτάκης για πολλοστή φορά διχαστικός, αναξιόπιστος και εκτός τόπου και χρόνου»

Σε ανακοίνωση, μετά το μηνυμα του Πρωθυπουργού για τους υποχρεωτικούς εμβολιασμούς αλλά και για την είσοδο σε κλειστούς χώρους διασκέδασης και εστίασης μόνο σε εμβολιασμένους, προχώρησε ο ΣΥΡΙΖΑ

Όπως αναφέρεται: «Ο κ. Μητσοτάκης εμφανίστηκε για πολλοστή φορά αμετανόητος, διχαστικός, αναξιόπιστος και εκτός τόπου και χρόνου να δίνει συγχαρητήρια στον εαυτό του για τη διαχείριση της πανδημίας.

Για να μην παραδεχθεί πως απέτυχε στο στόχο για 70% ανοσία ως τον Ιούνιο, απλά τον αναδιατυπώνει με λαθροχειρίες, μιλώντας για εμβολιασμό του 70% ως το τέλος του καλοκαιριού, λες και έχουμε μνήμη χρυσόψαρου.

Πέρα από τον εμβολιασμό των υγειονομικών, ο οποίος αποτελεί μονόδρομο για την προστασία των ασθενών, ανακοίνωσε πως οι κλειστοί χώροι στην εστίαση θα λειτουργούν μόνο για τους εμβολιασμένους, πετώντας πάλι το μπαλάκι της αποτυχίας του στους καταστηματάρχες. Επιμένει στα διχαστικά προνόμια των εμβολιασμένων, όταν έχει εμβολιαστεί μόνο το 45% των πολιτών σε μεγάλο βαθμό με δική του υπαιτιότητα.

Διότι ο κ. Μητσοτάκης ξέρει πολύ καλά και ότι έχει αποτύχει και ότι έχει χάσει την αξιοπιστία του και ότι δεν μπορεί να πείσει κανέναν, γιατί πλέον δεν τον ακούνε οι πολίτες. Προσπαθεί απλά να επιπλεύσει σπέρνοντας το διχασμό.»​

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!