Τετάρτη, 8 Ιουλίου 2020
# M-NEWS:
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [Η Ναυτεμπορική]: ΣΥΡΙΖΑ: Η Κυβέρνηση της ΝΔ σέρνει τη χώρα στη λάσπη και το βούρκο
[Η Ναυτεμπορική]: ΣΥΡΙΖΑ: Η Κυβέρνηση της ΝΔ σέρνει τη χώρα στη λάσπη και το βούρκο

[Η Ναυτεμπορική]: ΣΥΡΙΖΑ: Η Κυβέρνηση της ΝΔ σέρνει τη χώρα στη λάσπη και το βούρκο

«Η συντονισμένη και σκηνοθετημένη αποδοχή και ανάδειξη από τη πλευρά της κυβέρνησης της ΝΔ της παράνομης υποκλοπής ιδιωτικών συνομιλιών πρώην υπουργού της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ, οδηγεί τη πολιτική ζωή του τόπου, με απόλυτη επιλογή και ευθύνη του Κυριάκου Μητσοτάκη, στη λάσπη και στο βούρκο.».

Με αυτό τον τρόπο τοποθετήθηκε εκ νέου στην πολιτική αντιπαράθεση που έχει ξεσπάσει τις τρεις τελευταίες ημέρες ανάμεσα στην Κυβέρνηση της ΝΔ και την Αξιωματική Αντιπολίτευση, με non paper που απέστειλε στους πολιτικούς συντάκτες ο ΣΥΡΙΖΑ.

Από την Κουμουνδούρου, υποστηρίζουν ότι :

«Μετά τις τελευταίες εξελίξεις και ανεξάρτητα από το περιεχόμενο της υποκλοπής ιδιωτικής συνομιλίας του κ. Παππά που είδε τη δημοσιότητα, και για το οποίο ο ίδιος έχει δώσει τις εξηγήσεις του, γεννιούνται μια σειρά από κρίσιμα ζητήματα που αφορούν εν γένει τη πολιτική ζωή του τόπου αλλά και την προστασία της ίδιας της δημοκρατίας από τη δράση του αληθινού παρακράτους.

Η υπόθεση αυτή μας γυρνάει 30 χρόνια πίσω, μόνο που τότε η ΝΔ πάλι με Μητσοτάκη αρχηγό, χρησιμοποιούσε τις κασέτες του Μαυρίκη, ενώ σήμερα χρησιμοποιεί τις κασέτες του Μυωνή.

Από την ανάγνωση δε, των γεγονότων και μόνο, συνάγεται ότι ένα παρακρατικό δίκτυο λειτουργούσε ήδη από τη περίοδο της διακυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ για λογαριασμό του Κυριάκου Μητσοτάκη.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!