Σάββατο, 18 Σεπτεμβρίου 2021
# M-NEWS:
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [Η Ναυτεμπορική]: ΣΥΡΙΖΑ: « Είναι η δημοσκοπική εταιρία OpinionPoll στο payroll του Μαξίμου;»
[Η Ναυτεμπορική]: ΣΥΡΙΖΑ: « Είναι η δημοσκοπική εταιρία OpinionPoll στο payroll του Μαξίμου;»

[Η Ναυτεμπορική]: ΣΥΡΙΖΑ: « Είναι η δημοσκοπική εταιρία OpinionPoll στο payroll του Μαξίμου;»

«Σε μια στιγμή που η κυβέρνηση ΝΔ είναι «κολλημένη στον τοίχο» από τα προβλήματα που έχουν συσσωρευτεί στις πλάτες της κοινωνίας με την ακρίβεια και την πανδημία να καλπάζουν ανεξέλεγκτες, για άλλη μια φορά, μια δημοσκόπηση έρχεται ως μάννα εξ ουρανού να «μακιγιάρει» τη βαρύτατα τραυματισμένη εικόνα του Πρωθυπουργού λίγες ώρες πριν ανέβει στην Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης». Αυτό αναφέρει με δήλωσή του ο Τομεάρχης Ψηφιακής Διακυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ . και

Ο λόγος, για την δημοσκόπηση που δείχνει την ψαλίδα μεταξύ ΝΔ -ΣΥΡΙΖΑ στις 13,9 μονάδες όσον αφορά την πρόθεση ψήφου,

Όπωφς αναφέρει ο κ. Κάτσης:

«Η δημοσκόπηση της OpinionPoll που δημοσιεύτηκε σήμερα για λογαριασμό της εφημερίδας Political αλλά τυγχάνει ευρείας αναδημοσίευσης σε όλα τα φιλοκυβερνητικά μέσα, είναι σκανδαλωδώς προκλητική και εξαντλεί τα όρια της θεσμικής υπευθυνότητας που επιδείξαμε όλο το προηγούμενο διάστημα. Και τούτο διότι:

-Στις 02/06/2021 ο ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. ζήτησε παρέμβαση της Επιτροπής Θεσμών και Διαφάνειας με επιστολή των βουλευτών μελών της επιτροπής προς τον πρόεδρο Αθανάσιο Μπούρα για την «περίεργη» δημοσκόπηση της OpinionPoll που δημοσιεύτηκε στις 31 Μαΐου 2021, αξιοποιώντας τον νόμο Ρουσόπουλου 3603/2007 που δίνει την δυνατότητα κατόπιν αιτήματος της Μόνιμης Επιτροπής Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής, να προσκομιστούν από τη δημοσκοπική εταιρία πρωτογενή δεδομένα και πληροφορίες σχετικά με το κόστος, τον τρόπο και μέθοδο διενέργειας της δημοσκόπησης και εξαγωγής αποτελεσμάτων.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!