Πέμπτη, 2 Δεκεμβρίου 2021
# M-NEWS:
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [Η Ναυτεμπορική]: ΣΥΡΙΖΑ για πανδημία: Δημόσιος κίνδυνος η πολιτική της κυβέρνησης Μητσοτάκη
[Η Ναυτεμπορική]: ΣΥΡΙΖΑ για πανδημία: Δημόσιος κίνδυνος η πολιτική της κυβέρνησης Μητσοτάκη

[Η Ναυτεμπορική]: ΣΥΡΙΖΑ για πανδημία: Δημόσιος κίνδυνος η πολιτική της κυβέρνησης Μητσοτάκη

«Δημόσιο κίνδυνο», χαρακτηρίζει ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ την πολιτική της κυβέρνησης, σχετικά με την πανδημία , την ώρα που αυξάνεται ο αριθμός των θανάτων και των διασωληνωμένων στις ΜΕΘ της χώρας. Αναφέρει μάλιστα σε σχετική ανακοίνωση ότι η κυβέρνηση «αρνείται να επιτάξει τις ιδιωτικές κλινικές , προστατεύοντας τα υπερκέρδη τους».

«Τη στιγμή που μέσα στον Νοέμβριο μετράμε ήδη 1.487 απώλειες συνανθρώπων μας η κυβέρνηση παίζει κρυφτό με την Ιερά Σύνοδο και προχωράει σε ακύρωση προγραμματισμένων χειρουργείων», σημειώνει ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.

«Η εντολή της κ. Γκάγκα για αναστολή προγραμματισμένων χειρουργείων έως και 80% γκρεμίζει τα ψέματα περί ενίσχυσης του ΕΣΥ. Η κυβέρνηση ακόμα και τώρα προστατεύει τα υπερκέρδη των ιδιωτικών κλινικών και αρνείται να τις επιτάξει. Οι μόνιμοι εργαζόμενοι στο σύστημα υγείας είναι 2.500 λιγότεροι σε σχέση με το 2019 με αποτέλεσμα οι υγειονομικοί να βρίσκονται στο όριο της κατάρρευσης», συμπληρώνει.

«Χθες μόλις είχαμε 112 σε μια μέρα και ο κ. Μητσοτάκης συνεχίζει να δίνει συγχαρητήρια στον εαυτό του. Η πολιτική του κ. Μητσοτάκη για την υγεία αποτελεί δημόσιο κίνδυνο», καταλήγει στην ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!