Πέμπτη, 9 Ιουλίου 2020
# M-NEWS:
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [Η Ναυτεμπορική]: ΣΥΡΙΖΑ: Έκανε ή όχι φιέστα ο κ. Μητσοτάκης με κλεμμένη καμπάνια;
[Η Ναυτεμπορική]: ΣΥΡΙΖΑ: Έκανε ή όχι φιέστα ο κ. Μητσοτάκης με κλεμμένη καμπάνια;

[Η Ναυτεμπορική]: ΣΥΡΙΖΑ: Έκανε ή όχι φιέστα ο κ. Μητσοτάκης με κλεμμένη καμπάνια;

Για «χυδαία ψέματα» κατηγορεί τον κυβερνητικό εκπρόσωπο ο ΣΥΡΙΖΑ σχολιάζοντας την ανακοίνωσή του για την καμπάνια προβολής του ελληνικού τουρισμού, καταλογίζοντας παράλληλα στον κ. Πέτσα ότι «δεν είπε τίποτα για την ταμπακιέρα».

«Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος είπε πολλά, δεν είπε όμως τίποτα για την ταμπακιέρα. Ας απαντήσει λοιπόν στο απλό: Έκαναν φιέστα με κλεμμένη καμπάνια από εταιρεία καλλυντικών; Ναι ή όχι;» αναφέρει η Κουμουνδούρου σε ανακοίνωσή της.

Όπως σημειώνει ο ΣΥΡΙΖΑ, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος «ξεχνά ότι:

  • Η κυβέρνηση της Ν.Δ. ανακοίνωσε στο σχέδιό της την ενίσχυση εκτάκτως στα κονδύλια του ΕΟΤ με επιπλέον 23 εκατ. ευρώ
  • Η κυβέρνηση της Ν.Δ. υποβαθμίζει τον ΕΟΤ νομοθετώντας ώστε η αποκλειστική αρμοδιότητά του για την τουριστική προβολή της χώρας να περάσει με απευθείας ανάθεση στην εταιρεία Marketing Greece, κατά παρέκκλιση του εθνικού και ενωσιακού δικαίου και παρά την απόφαση καταπέλτη της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Συμβάσεων.
  • Η κυβέρνηση της Ν.Δ. δεν έχει πει ακόμα κουβέντα για τη θύελλα αντιδράσεων, ακόμη και από τα μέλη του Δ.Σ. του ΕΟΤ που η ίδια διόρισε και τα οποία αρνήθηκαν να υπογράψουν αυτές τις σκανδαλώδεις αναθέσεις».

«Μετά από όλα αυτά, ο κ. Μητσοτάκης παρουσίασε την καμπάνια μιας εταιρείας καλλυντικών ως το όραμά του για τον ελληνικό τουρισμό, ανοίγοντας και επίσημα τον κύκλο του σκανδάλου των απευθείας αναθέσεων.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!