Κυριακή, 29 Νοεμβρίου 2020
# M-NEWS:
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [Η Ναυτεμπορική]: ΣΥΡΙΖΑ: Δίνουμε μάχες για τους αγρότες στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο
[Η Ναυτεμπορική]: ΣΥΡΙΖΑ: Δίνουμε μάχες για τους αγρότες στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο

[Η Ναυτεμπορική]: ΣΥΡΙΖΑ: Δίνουμε μάχες για τους αγρότες στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο

«Η ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, στηρίζει μία ΝΕΑ Κοινή Αγροτική Πολιτική, στηρίζει τους αγρότες» αναφέρει ο ΣΥΡΙΖΑ σε ανακοίνωσή του, σχετικά με την πρόταση απόρριψης της Κοινής Αγροτικής Πολιτικής. Μάλιστα, καλεί τη Νέα Δημοκρατία να αιτιολογήσει την ψήφο της στον ελληνικό λαό.

Η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ:

Η ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο δίνει μάχες για τους αγρότες, για τη γεωργία, για το σύστημα διατροφής, για την Πράσινη Μετάβαση και τη χρηματοδότηση της, έτσι ώστε το βάρος των απαιτούμενων αλλαγών να μην πέσει στους λάθος ώμους.

Όποιος νομίζει πως δεν χρειάζονται αλλαγές, πως το περιβάλλον, το κλίμα αλλά και η υγεία των πολιτών αντέχουν να μείνουν όλα ίδια, ή ψεύδονται, ή δεν έχουν καταλάβει.

Καταψηφίσαμε την αναχρονιστική πρόταση της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για την νέα Κοινή Αγροτική Πολιτική και τις μεθοδεύσεις των τριών μεγάλων πολιτικών ομάδων, του Λαϊκού Κόμματος, των Σοσιαλιστών και του RENEW.

Καταψηφίσαμε την μεθόδευση που δυστυχώς παρατηρούμε και στην εγχώρια δεξιά, των fast track διαδικασιών που ακολούθησε και ο Πρόεδρος του Κοινοβουλίου προκειμένου να ψηφιστεί η νέα ΚΑΠ απνευστί. Μία κίνηση που δείχνει φόβο για το διάλογο και αντιευρωπαϊκό πνεύμα, αφού στόχος ήταν ο αποκλεισμός των προοδευτικών φωνών, όσο και η μη συμμετοχή των οργανώσεων και φορέων της κοινωνίας των πολιτών.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!