Δευτέρα, 26 Ιουλίου 2021
# M-NEWS:
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [Η Ναυτεμπορική]: ΣΥΡΙΖΑ: Με αναφορές στην πολιτική Μπάιντεν η ομιλία Τζανακόπουλου στην Προγραμματική Συνδιάσκεψη
[Η Ναυτεμπορική]: ΣΥΡΙΖΑ: Με αναφορές στην πολιτική Μπάιντεν η ομιλία Τζανακόπουλου  στην Προγραμματική Συνδιάσκεψη

[Η Ναυτεμπορική]: ΣΥΡΙΖΑ: Με αναφορές στην πολιτική Μπάιντεν η ομιλία Τζανακόπουλου στην Προγραμματική Συνδιάσκεψη

Αναφορά στην πολιτική Μπάντεν έκανε ο Γραμματέας της ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ, Δ. Τζανακόπουλος στη συνεδρίαση της Προγραμματικής Συνδιάσκεψης του ΣΥΡΙΖΑ. Όπως είπε:«Ιεραρχεί ως πρώτιστο ζήτημα η κοινωνική προστασία, οι αυξήσεις των μισθών, η ενίσχυση των εργαζομένων» ενώ προχώρησε σε αντιδιαστολή με την πολιτική της κυβερνησης της ΝΔ.

Και ο κ. Τζανακόπουλος, κάλεσε σε συστράτευση των εργαζομένων, των λαϊκών τάξεων, των μικρών, των μεσαίων στρωμάτων, των γυναικών για «μια μεγάλη κοινωνική συμμαχία» ενώ έκανε γνωστό πως «παρά τις δυσκολίες της πανδημίας ο ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία έχει καταφέρει να διπλασιάσει τα μέλη του, να αυξήσει θεαματικά τις οργανωμένες του δυνάμεις σε ολόκληρη τη χώρα»

Συγκεκριμένα ο κ. Τζανακόπουλςο, μεταξύ άλλων είπε:

«Η Προγραμματική μας Συνδιάσκεψη είναι δεδομένο ότι διενεργείται σε μια πρωτόγνωρη περίοδο, αλλά καθορίζεται όχι μόνο οργανωτικά, αλλά και πολιτικά και ιδεολογικά και ως προς τα περιεχόμενά της και τη θεματολογία της από τη συνθήκη της πανδημίας.

Βρισκόμαστε ήδη σε μια νέα εποχή. Η κρίση του COVID-19 έχει μετασχηματίσει τις παγκόσμιες ιδεολογικά και πολιτικές συντεταγμένες και κανείς δεν ξέρει τι περιμένει τις κοινωνίες από εδώ και στο εξής. Η ανθρωπότητα ολόκληρη βρίσκεται ενώπιον τεράστιων προκλήσεων. Οι βεβαιότητές μας έχουν ήδη κλονιστεί, όπως όμως έχει κλονιστεί και αυτό το αίσθημα υπεροψίας των δυτικών κοινωνιών, απέναντι στη φύση.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!