Τρίτη, 2 Ιουνίου 2020
# M-NEWS:
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [Η Ναυτεμπορική]: Συνομιλία Κ. Σακελλαροπούλου με την πρόεδρο της Γεωργίας – Στο επίκεντρο η πανδημία
[Η Ναυτεμπορική]: Συνομιλία Κ. Σακελλαροπούλου με την πρόεδρο της Γεωργίας – Στο επίκεντρο η πανδημία

[Η Ναυτεμπορική]: Συνομιλία Κ. Σακελλαροπούλου με την πρόεδρο της Γεωργίας – Στο επίκεντρο η πανδημία

Φωτογραφία αρχείου

Η πρόεδρος της Γεωργίας Salome Zourabichvili επικοινώνησε σήμερα τηλεφωνικά με την Πρόεδρο της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου, προκειμένου να την συγχαρεί για την ανάληψη των καθηκόντων της και να την προσκαλέσει να πραγματοποιήσει επίσημη επίσκεψη στην Γεωργία, ευθύς μόλις οι συνθήκες το επιτρέψουν.

Κατά την μεταξύ τους επικοινωνία, οι δύο πρόεδροι έδωσαν έμφαση στην επόμενη ημέρα της παγκόσμιας κρίσης και τις επιπτώσεις της στην οικονομία, κάνοντας ιδιαίτερη αναφορά στον τουρισμό, ενώ εξέφρασαν την ελπίδα να αποφευχθεί νέα έξαρση της πανδημίας και να αντιμετωπιστούν όσο το δυνατόν αποτελεσματικότερα οι συνέπειές της.

Η κ. Σακελλαροπούλου επεσήμανε ότι η χώρα μας προετοιμάζεται με προσοχή για την υποδοχή επισκεπτών από το εξωτερικό και λαμβάνει τα απαραίτητα μέτρα, προκειμένου να συνεχίσει να αποτελεί ασφαλή τουριστικό προορισμό.

Η πρόεδρος της Γεωργίας εξέφρασε την εκτίμησή της για το πακέτο μακροοικονομικής χρηματοδοτικής συνδρομής που εγκρίθηκε από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή προς την Γεωργία για την αντιμετώπιση της πανδημίας και τόνισε την ανάγκη αλληλεγγύης και συνεργασίας μεταξύ των κρατών που αντιμετωπίζουν τον ίδιο «αόρατο εχθρό».

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!