Σάββατο, 24 Οκτωβρίου 2020
# M-NEWS:
Home | ΕΛΛΑΔΑ | [Η Ναυτεμπορική]: Συνεργασία υπ. Προστασίας Πολίτη-«Παπαστράτος»για την καταπολέμηση του λαθρεμπορίου καπνού
[Η Ναυτεμπορική]: Συνεργασία υπ. Προστασίας Πολίτη-«Παπαστράτος»για την καταπολέμηση του λαθρεμπορίου καπνού

[Η Ναυτεμπορική]: Συνεργασία υπ. Προστασίας Πολίτη-«Παπαστράτος»για την καταπολέμηση του λαθρεμπορίου καπνού

Μνημόνιο αμοιβαίας κατανόησης με τον πρόεδρο και διευθύνοντα σύμβουλο της εταιρείας «Παπαστράτος», Χρήστο Χαρπαντίδη, υπέγραψε σήμερα ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης.

Σκοπός του Μνημονίου είναι η ενίσχυση της συνεργασίας για την καταπολέμηση του παράνομου εμπορίου προϊόντων καπνού. Στο πλαίσιο της συνεργασίας αυτής, η εταιρεία «Παπαστράτος» ενισχύει με τεχνολογικό εξοπλισμό νευραλγικές υπηρεσίες της Ελληνικής Αστυνομίας, ενώ συμβάλλει στη διεξαγωγή ενημερωτικών δράσεων, εκπαιδεύσεων και στην υλοποίηση βέλτιστων πρακτικών για την ανταλλαγή τεχνογνωσίας με τα στελέχη της ΕΛ.ΑΣ.

Ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης τόνισε τη σημασία της υπογραφής του Μνημονίου, επισημαίνοντας ότι δείχνει την έμφαση που δίνει το υπουργείο και η Ελληνική Αστυνομία στην καταπολέμηση της παράνομης εμπορίας τσιγάρων. Πρόσθεσε πως η συνεργασία ανάμεσα στο υπουργείο και την εταιρεία αναβαθμίζεται και παίρνει τη μορφή μίας στρατηγικής συνεργασίας. Αναφέρθηκε και στη νέα επιχειρησιακή πολιτική που εφαρμόζουν οι αρμόδιες Υπηρεσίες της Ελληνικής Αστυνομίας, σε στενή συνεργασία με το υπουργείο Ανάπτυξης, για την αντιμετώπιση του παρεμπορίου.

O υπουργός Προστασίας του Πολίτη συνεχάρη την εταιρεία «Παπαστράτος» «για τον τρόπο», όπως είπε, «που ασκείτε την επιχειρηματικότητα στη χώρα και στέλνετε έτσι ένα πολύ σημαντικό μήνυμα προς όλους τους εκπροσώπους της επιχειρηματικής ζωής του τόπου».

Από την πλευρά του, ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της «Παπαστράτος», Χρήστος Χαρπαντίδης, σημείωσε πως «σε αυτό το σύνθετο και δύσκολο κοινωνικό πρόβλημα, του παράνομου εμπορίου, εσείς κάνετε το καθήκον σας με αυταπάρνηση.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!