Τρίτη, 30 Νοεμβρίου 2021
# M-NEWS:
Home | ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΑΓΟΡΕΣ | [Η Ναυτεμπορική]: Συνεργασία δήμου Πειραιά, IN.EM.Y.- ΕΣΕΕ και Ε.Σ.Π. για στήριξη της επιχειρηματικότητας
[Η Ναυτεμπορική]: Συνεργασία δήμου Πειραιά, IN.EM.Y.- ΕΣΕΕ και Ε.Σ.Π. για στήριξη της επιχειρηματικότητας

[Η Ναυτεμπορική]: Συνεργασία δήμου Πειραιά, IN.EM.Y.- ΕΣΕΕ και Ε.Σ.Π. για στήριξη της επιχειρηματικότητας

Πρωτόκολλο συνεργασίας μεταξύ του δήμου Πειραιά, του IN.EM.Y.-Ε.Σ.Ε.Ε. και του Εμπορικού Συλλόγου Πειραιά (Ε.Σ.Π.), με στόχο τη στήριξη και την ανάπτυξη της επιχειρηματικότητας στην πόλη, υπεγράφη την Τετάρτη στο δημαρχείο Πειραιά.

Το υπέγραψαν ο δήμαρχος Πειραιά, Γιάννης Μώραλης, ο πρόεδρος της Ελληνικής Συνομοσπονδίας Εμπορίου & Επιχειρηματικότητας, Γιώργος Καρανίκας, κι ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Πειραιώς, Θοδωρής Καπράλος.

Βασική στόχευση μέσα από την υλοποίηση κοινών δράσεων είναι να δημιουργηθούν όλες οι απαραίτητες προϋποθέσεις που θα επιτρέψουν στην αγορά του Πειραιά να ισχυροποιήσει τον μητροπολιτικό χαρακτήρα και τη θέση της στον ελληνικό εμπορικό χάρτη, για ένα καλύτερο αύριο στην πόλη, αλλά και στη χώρα.

Μετά την υπογραφή του πρωτοκόλλου όλα τα μέρη αποφάσισαν η συμφωνία να ενεργοποιηθεί αμέσως με την επικαιροποίηση της μελέτης του IN.EM.Y.-ΕΣΕΕ, για τη δημιουργία της Ιπποδάμειας Αγοράς Τροφίμων στον Πειραιά και την επαφή των τριών μερών με την κεντρική διοίκηση και τη λήψη της σχετικής απόφασης.

Στη συνάντηση παρευρέθηκαν ο αντιδήμαρχος Προγραμματισμού και Ανάπτυξης Δ. Καρύδης, η διευθύντρια του ΙΝ.ΕΜ.Υ. ΕΣΕΕ Β. Αρανίτου, ο διευθύνων σύμβουλος του Αναπτυξιακού Οργανισμού του δήμου Πειραιά Ηλ. Σαλπέας κι ο διευθυντής Προγραμματισμού και Aνάπτυξης του δήμου Πειραιά Αντ. Μήλιας.

Ο δήμαρχος Πειραιά, Γιάννης Μώραλης, τόνισε πως «είναι μια σημαντική ημέρα για τον Πειραιά, την επιχειρηματικότητα, την ανάπτυξη της πόλης μας.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!