Σάββατο, 31 Οκτωβρίου 2020
# M-NEWS:
Home | ΕΛΛΑΔΑ | [Η Ναυτεμπορική]: Συνάντηση Γ. Πατούλη με την Εθνική Ομοσπονδία και τον Πανελλήνιο Σύνδεσμο Τυφλών
[Η Ναυτεμπορική]: Συνάντηση Γ. Πατούλη με την Εθνική Ομοσπονδία και τον Πανελλήνιο Σύνδεσμο Τυφλών

[Η Ναυτεμπορική]: Συνάντηση Γ. Πατούλη με την Εθνική Ομοσπονδία και τον Πανελλήνιο Σύνδεσμο Τυφλών

Η προσβασιμότητα των ατόμων με προβλήματα όρασης, η τοποθέτηση νέας τεχνολογίας φαναριών σε διαβάσεις, η καθιέρωση ειδικού συστήματος ενημέρωσης από τις υπηρεσίες της Περιφέρειας και των Δήμων, η χαρτογράφηση των ατόμων με ζητήματα όρασης και η υλοποίηση μιας σειράς δράσεων που θα συμβάλουν στην μείωση των προβλημάτων που αντιμετωπίζουν, βρέθηκαν στο επίκεντρο της συνάντησης που είχε χθες ο περιφερειάρχης Αττικής Γ. Πατούλης με αντιπροσωπεία της Εθνικής Ομοσπονδίας Τυφλών και του Πανελλήνιου Συνδέσμου Τυφλών.

Στη συνάντηση παραβρέθηκε ο πρόεδρος της Εθνικής Ομοσπονδίας Τυφλών Ν. Γαλλουρής, ο αντιπρόεδρος της Ομοσπονδίας Τυφλών Π. Μαρκοστάμος, ο γενικός γραμματέας του Πανελλήνιου Συνδέσμου Τυφλών Δ. Σηφάκης και ο περιφερειακός σύμβουλος Αττικής εντεταλμένος διοικητικής οργάνωσης των υπηρεσιών Γ. Βλάχος.

Ο περιφερειάρχης Αττικής Γ. Πατούλης αφού άκουσε τα αιτήματα τους επισήμανε ότι τόσο με την ιδιότητα του περιφερειάρχη, όσο και με την ιδιότητα του γιατρού θα είναι δίπλα τους στον αγώνα που κάνουν για μια καλύτερη ποιότητα ζωής σε ένα φιλικότερο περιβάλλον.

«Η βιώσιμη κινητικότητα και η επίλυση ζητημάτων που απασχολούν τους συμπολίτες μας που αντιμετωπίζουν προβλήματα όρασης αποτελούν βασικές προτεραιότητες στην περιφέρεια Αττικής», επισήμανε ο περιφερειάρχης ενώ στη συνέχεια τόνισε:
«Από την πρώτη στιγμή που ανέλαβα καθήκοντα στην Περιφέρεια Αττικής ζήτησα από τους συνεργάτες μου και από τα στελέχη της διοίκησης να συμβάλουν ουσιαστικά στην υλοποίηση δράσεων και πρωτοβουλιών που θα βελτιώσουν την καθημερινότητα των συμπολιτών μας που αντιμετωπίζουν προβλήματα όρασης.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!