Σάββατο, 24 Οκτωβρίου 2020
# M-NEWS:
Home | ΕΛΛΑΔΑ | [Η Ναυτεμπορική]: Συναγερμός σε δυο γηροκομεία στα Ιωάννινα, υπάλληλος θετικός σε κορωνοϊό
[Η Ναυτεμπορική]: Συναγερμός σε δυο γηροκομεία στα Ιωάννινα, υπάλληλος θετικός σε κορωνοϊό

[Η Ναυτεμπορική]: Συναγερμός σε δυο γηροκομεία στα Ιωάννινα, υπάλληλος θετικός σε κορωνοϊό

Συναγερμός σε δύο ακόμη γηροκομεία στη χώρα, αυτή τη φορά στα Ιωάννινα, καθώς υπάλληλος του Γηροκομείου «Ζωσιμαδών» που λειτουργεί η Ιερά Μητρόπολη Ιωαννίνων, ο οποίος επισκέπτεται και το «Ζωγράφειο» Γροκομείο του Δήμου Ιωαννιτών, βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό.

Οκτώ κρούσματα κοντά στο γηροκομείο του Αγ.Παντελεήμονα

Στην Αττική, τα μαζικά γρήγορα τεστ που διεξάγονται δειγματολειπτικά στονΆγιο Παντελεήμονα μετά την έκρηξη κρουσμάτων σε γηροκομείο της περιοχής ήδη έδειξαν θετικούς στον κορωνοϊό οκτώ (8) κατοίκους της περιοχής μεταξύ αυτών τον ιερέα και τον ψάλτη της παρακείμενης στο Γηροκομείο «Αττική», εκκλησίας.

Στο γηροκομείο «Αττική» συνεχίζονται οι ιχνηλατήσεις προς κάθε κατεύθυνση, ενώ παραμένει η αγωνία για την τύχη των ηλικιωμένων, καθώς οι 48 από τους 85 τρόφιμους της δομής έχουν ήδη νοσήσει. Ο εργαζόμενος νοσηλευτής που φέρεται ως ο «ασθενής 0» δηλώνει ότι δεν ευθύνεται ο ίδιος για τη διασπορά, καθώς όπως λέει ο ίδιος αισθάνθηκε αδιαθεσία στις 16 και συμπτώματα 20 του μηνός, ενώ ο ηλικιωμένος είχε ασθενήσει από τις 12 Σεπτεμβρίου.

Επίσης είπε πως έφυγε από τη δομή διότι είχε βρει νέα δουλειά. Οι έρευνες συνεχίζονται, καθώς τρεις διοικητικές έρευνες και μία εισαγγελική είναι σε εξέλιξη με σκοπό να εντοπιστούν και βεβαίως να αποδοθούν ευθύνες για τη διασπορά.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!