Κυριακή, 18 Απριλίου 2021
# M-NEWS:
Home | ΕΛΛΑΔΑ | [Η Ναυτεμπορική]: Σημαντική βοήθεια στους σεισμοπαθείς της Θεσσαλίας παρέδωσε κλιμάκιο της Περιφέρειας Αττικής
[Η Ναυτεμπορική]: Σημαντική βοήθεια στους σεισμοπαθείς της Θεσσαλίας παρέδωσε κλιμάκιο της Περιφέρειας Αττικής

[Η Ναυτεμπορική]: Σημαντική βοήθεια στους σεισμοπαθείς της Θεσσαλίας παρέδωσε κλιμάκιο της Περιφέρειας Αττικής

Σημαντική ποσότητα ειδών πρώτης ανάγκης για τους σεισμοπαθείς της Περιφέρειας Θεσσαλίας, παρέδωσε σήμερα κλιμάκιο της Περιφέρειας Αττικής στον περιφερειάρχη Θεσσαλίας Κ. Αγοραστό. Μετά από πρωτοβουλία του περιφερειάρχη Γ. Πατούλη πραγματοποιήθηκε η αποστολή 11 φορτηγών που μετέφεραν ανθρωπιστική βοήθεια.

Την αποστολή συντόνιζε ο αντιπεριφερειάρχης Πολιτικής Προστασίας Αττικής Β. Κόκκαλης, σε συνεργασία με την εντεταλμένη περιφερειακή σύμβουλο Ε. Κοσμίδη. Μεταξύ άλλων παραδόθηκαν 36.000 φιάλες νερού του ενός λίτρου, 3.000 κουβέρτες φλις, 300 κουβέρτες στρατιωτικού τύπου, κ.α.

Το υλικό παρέλαβε ο περιφερειάρχης Κ. Αγοραστός, ενώ στην παράδοση παραβρέθηκαν, η υφυπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων Ζ. Μακρή, η βουλευτής της ΝΔ Σ. Μπίζιου, ο γενικός γραμματέας Πολιτικής Προστασίας Β. Παπαγεωργίου, ο Αντιστράτηγος-Υπαρχηγός του Πυροσβεστικού Σώματος Ι. Κλεφτοσπύρος, ο πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου Θεσσαλίας Β. Πινακάς, ο δήμαρχος Τυρνάβου Γ. Κόκουρας, οι περιφερειακοί Σύμβουλοι Κ. Καλαμπάκας, Ν. Λιούπας, Θ. Παιδής, Α. Μπρέζας, αντιδήμαρχοι, εκπρόσωποι φορέων και πολίτες.

Ο αντιπεριφερειάρχης Πολιτικής Προστασίας Β. Κόκκαλης μετέφερε μήνυμα του Περιφερειάρχη Αττικής επισημαίνοντας ότι η μετάβαση του ίδιου προσωπικά δεν κατέστη εφικτή, όπως επιθυμούσε ο ίδιος, καθώς λόγω των αυξημένων κρουσμάτων κορωνοϊού στην Αττική χρειάστηκε να συντονίσει μια σειρά από δράσεις και ενέργειες.

Στο μήνυμά του ο Περιφερειάρχης Γ. Πατούλης επισήμανε ότι «Με συγκεκριμένες δράσεις και πρωτοβουλίες συμβάλλουμε στην κάλυψη των αναγκών των συνανθρώπων μας που επλήγησαν από το σεισμό.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!